dekmatrassendilemma

Tuin174 Tuin10

Heerlijk koeler gisteren maar niet te koud om even lekker buiten te zitten, genietend van de zoete lucht van de blauwe regen.Hij staat nog steeds niet helemaal vol in bloei, terwijl het nu al een wolk van licht paars is, eigenlijk moet hij dus paarse regen heten.

Zipje2_1 Zipje kwam gelijk bij me zitten, nadat hij eerst uitgebreid door de rommel op de grond had gerold. Mijn schoot was weer stoffig en mijn broek rijp voor de was.

Zojuist nog foto’s gemaakt van de Whisteria Tuin_194 Tuin21904 , de lucht is haast bedwelmend!

En de druif is ook goed in het blad aan het komen Druif_1904

Vanmiddag ga ik even de stad in, kijken voor een nieuwe bloes om op mijn zwarte broek te dragen die ik met Kerst aan had. We gaan nl morgen voor een paar dagen weg met Perry’s werk, een holdingweekend. Waar heen we gaan weten we niet, dat horen we in de bus pas, maar we moesten behalve wandelschoenen en vrijetijdskleren ook iets feestelijks inpakken. De zwarte feestelijke trui neem ik wel mee, maar ze geven voor dit weekend ook weer warm weer af, en omdat we niet weten waar we naar toe gaan, het noorden waar het koeler is of het zuiden waar het warmer is, moet er ook iets luchtigers ingepakt worden. Zondagavond zijn we weer thuis Don past gewoon op, hoewel het voor de kinderen niet had gehoeven, zo verzekerden ze mij. "Toe mam, we hebben echt geen oppas nodig, we zullen geen feestjes houden of zo." (in de krant gelezen over 30.000 euro schade nadat dochterlief een feestje gaf terwijl ouders weg waren? )  Bijna 15 en 16 is niet te jong meer om alleen een weekendje thuis te blijven, maar de verantwoording over een 10 jarige kunnen ze echt niet aan.

De dekmatrassen van onze boxsprings wilde ik meenemen (we komen gebroken thuis van zo’n weekend vanwege harde matrassen), maar dan heb ik wel grote 2 koffers nodig om ze in mee te slepen. Misschien toch 2 dekmatrassen kopen bij Ikea, die lijken me dunner. We gaan vaker op hotel, dus het is niet weggegooid geld. Iemand ervaring hiermee?

0 gedachten over “dekmatrassendilemma

 1. Marie-Thérèse

  Hallo Shirley
  Goed idee van je om dekmatrasjes mee te nemen, maar zou er niet iets opblaasbaars als dekmatrasje bestaan? Alhoewel, dat is dan misschien weer te benauwd om op te liggen? Ik kom tegenwoordig ook altijd gebroken terug van een paar dagen in een hotel. De duurdere hotels hebben wel betere bedden. Ik volg met belangstelling wat je gaat ondernemen :o)
  Marie-Thérèse

 2. Anita

  Hoi Shirley,
  Van Tempur , een merk speciaal voor rugklachten, schijnen ze ook iets te hebben om mee te nemen.
  Veel plezier met jullie weekend, geniet er maar lekker van.
  Groetjes Anita

 3. Shirley

  vanuit Keulen een hele frisse goede morgen gewenst! Het dekmatras van ons HÄstensbed is meegegaan, een heel gesjouw maar ik heb er heerlijk op geslapen. We gaan zo nog naar een museum en daarna eten; wat scheppen de Duitsers de borden toch vol! De eerst komende weken wil ik geen schnitsel meer zien☺