gevelreinigers

Gisteravond had ik een hele gezellige ladiesnight met de vrouwen van Perry’s kantoor, het was even stressen en haasten om thuis alles goed geregeld te krijgen (bami klaargemaakt en mezelf opgetut en dit alles binnen 3 kwartier), maar na een gehaaste rit door de stad (ik voelde me net Sandra Bullock tijdens de film The Net die achtervolgd werd; "go, go, go, go", roept ze tegen de chauffeur) naar het RBCstadion bleek ik gelukkig niet de laatste te zijn, en na even wachten in de hal konden we aan tafel. Lekker voorafje, vis als hoofdgerecht en soesjes gevuld met ijs en bedekt met caramelsaus als toetje waren we er allemaal klaar voor.

Ik hoopte op de ChippendalersCid_02a401c6f7c8e05aba400a02a8c0nodomain ,

maar helaas, de modeshow bleek een echte modeshow te zijn. De mannen die erin voorkwamen gingen niet uit hun kleren, hoewel ze ook wel onderbroeken en zwembroeken showden, maar daarmee kwamen ze al op en liepen wat heen en weer. En met maar zo’n klein pakketje in hun broek, dat ze voor de show niet gewoon wat vulling gebruiken? Het oog wilt ook wel wat. Ik zat op de 2e rij met voor me ook nog collega’s van Perry, en voor de gein tikte ik op de schouder van Angela met een briefje van 50 in de hand, en vroeg of ze dit in het slipje van die ene knul wilde stoppen die net langs haar liep. We lagen dubbel, het idee alleen al. Snel stopte ik het geld terug in mijn portemonee.

Hele mooie kleren gezien, helaas door veel te magere modellen geshowd, waardoor je echt geen beeld krijgt van hoe iets in een grote maat er uit ziet. Ook de lingerieshow was heel mooi, met ook van Marlies Dekkers modellen, met een hoog string gehalte. De show duurde 2 uur en toen om kwart over 10 de stoelen opgeruimd werden om plaats te maken voor staplaatsen rond het podium voor het optreden van de mysterieguest-zanger, ben ik huiswaarts gegaan. Ik was de punt af, last van mijn ogen van de felle lampen, suizende oren vanwege de te harde muziek tijdens de show, en na de show stond de zaal in een mum van tijd blauw van de rook, niks voor mij. Dus taaide ik hem af, moe maar voldaan, zal je net zien dat de mysterieguest een mooie mannelijke stripper was.

Maar de titel gevelreinigers heb ik nog niet verklaard: om half 8 zouden deze mannen voor de deur staan en dus was ik toen al aangekleed, en met ontbijt achter de kiezen zat ik ze op te wachten. Kwart voor 8 belden ze aan, 2 jonge gastjes, busje met ladders en schoonmaakspul er op en erin, klaar voor de strijd. In 3 uur tijd hebben ze het hele huis aan de buitenkant schoongemaakt, op de muren na; de witte trespaplaten doen nu gewoon zeer aan je ogen in de zon. Ze hebben ook alle ramen gelapt, heerlijk! Nee, niet gekleed zoals hier te zien is.