Dé vraag

Als je maar lang genoeg wacht, komt op een dag dé vraag, en een paar dagen geleden werd-ie mij dus gesteld. Ik zat bij de kapper, lekker verwennen, haren weer met kamstrengen beetje blonderen, niet teveel, gewoon alsof ik van nature door de zon geblondeerd ben, jaja, zolang ik er zelf maar in trap ben ik al tevreden, en dan laten knippen tot een lekker kort koppie. Toen het wekkertje ging mocht ik bij de wasbakken gaan zitten, wachten tot iemand de blondering er uit zou spoelen. Zo’n stoel zit prima als je goede achterover kan liggen met je hoofd in een wasbak, en met een siliconen nekband onder je hoofd tegen de vervelende harde rand van diezelfde wasbak. Maar als je rechtop zit te wachten, dan zit het niet lekker, en liggen is geen optie met de wasbak te laag, en ik was ook opgelucht toen na 5 minuten wachten er een meisje kwam om me verder te helpen, ik hoopte dat die 5 minuten extra inweken mij niet nog blonder hadden gemaakt dan ik al was.

Spoelen, wassen, spoelen, hoofdmassage tijdens 2e wasbeurt, weer spoelen, en toen kwam de vraag: “Wilt u er een blauwspoeling in?”
Photobucket
Neeeeeee, ben ik de blauwspoelingen leeftijd al genaderd? Moet ik er nu als een Mrs Slocombe bij gaan lopen, of zijn de blauwspoelingen tegenwoordig gewoon echt mooi, dat de grijze haren er een frisse zilverkleur van krijgen?  Misschien dat ik het over een weekje of 2 ga proberen, het is dan toch carnaval, en dan kijkt men hier in Roosendaal nergens gek van op.

0 gedachten over “Dé vraag

 1. Ines

  Ik zou mij er niets van aantrekken, ik ga ook van me lang zal ze leven geen blauwspoeling nemen, maar met carnaval, wat let je 😉

  Groetjes
  Ines

 2. Merel

  HA ha, herkenbaar, mijn opticien vroeg me of ie even moest testen voor een leesgedeelte! Nou nog niet nodig hoor! Ja zei ie, hij had mijn leeftijd op het formulier gezien…
  Groetjes, Merel