de roze trolley

Gisteren zag ik in het V&D krantje dat ze een trolley verkochtenKoffer1 voor €35,-, en ik ben vanmiddag gaan kijken of deze groot genoeg was voor de naaimachine van mijn moeder. Op het kaartje stond formaat 500x370x293 en ik dacht dus dat dit de binnenmaten waren en kocht er gelijk 2 (ook voor mijn Bernina). Maar thuis gekomen bleken dat dus de buitenmaten.  40x34x24 zijn de binnenmaten, mijn Bernina past er wel in, en ik denk die van mijn moeder ook, maar niet met harde koffer er nog over heen. Maar de naaimachine zit er heel goed beschermd in en is de koffer volgens mij niet nodig.

De koffer was er ook in donkerblauw, maar die hadden niet de handige draagbanden bovenop. Koffer3het deksel heeft opbergruimte voor bv klosjes garen en je naaiwerk, Koffer_1 Koffer2

en aan de zijkanten zitten 2 opbergzakken en vooraan zit dus ook een flinke opbergruimte. De Bernina met gaspedaal zit er in met de ‘kast’ er aan vast geklikt (waarin de voetjes ed zitten) en aan de voorkant binnenin zit een ‘schotje’ met buidel waarin ik het snoer, de kniehevel en het handleidingsboek heb kunnen stoppen. Het vallt wel op, in het roze.

0 gedachten over “de roze trolley

  1. Henk

    ….. en daar gaan jullie samen mee op stap?
    Ik zie jullie al rennen van perron 7 naar perron 12 op A’dam Centraal. … en ik zie al die monden van niets vermoedende mede-reisgenoten al openvallen. hihi.

  2. Mary

    zeker handig en ook niet al te duur en … je valt op !! Ik heb gelijk even gemeten, maar mijn machientje is breder dan 40 cm, helaas !! Succes ermee en bedankt voor de tip !