wat een verschil

Gisteren lekker warm en zonnig, vandaag leek het wel herfst nat, harde wind en kouder- en kwamen de katten als verzopen katten binnen. Het gras ligt opeens helemaal vol afgevallen blad van de Rhus, wel mooi zo met die rode bladeren, maar dat betekent ook dat over een paar dagen blad geharkt moet worden.

Vanavond ben ik niet naar de yoga gegaan, was het wel van plan maar ik kreeg opeens de dunne en haalde het net tot de wc, en toen dacht ik dat het wel weer ging tot ik om 8 uur weer flink aan het krampen was. Ik zag mezelf al tijdens de yogo op knie/hand houding, linker arm naar voren gestrekt en rechter been naar achteren en dan opeens buikkramp of nog erger: winderigheid. Nee, ik zou me echt niet kunnen ontspannen, jammer hoor.

Morgen -als mijn darmen het toelaten- ga ik naar de opendag bij ’t Stoffenhoekje in Heerle (Gareelweg), er is dan presentatie van de cursussen en workshops en aanbiedingen (tot 16.00 uur). Ik ben ook heel erg benieuwd of ze nog nieuwe patronen heeft van McKenna Ryan, waar deze ook van is Bearly_a_glimpse_1 en in mijn album hier zie je op de bovenste en onderste rij nog 3 van haar ontwerp, ik zie net dat ik de kat met de zonnebloemen er niet bij heb staan. Zal dit morgen veranderen.