de day after 4

Tja, je moet een titel neerzetten, je weet op den duur niet meer wat.
Vanmorgen 8 uur werd ik misselijk wakker met het water tot aan mijn tanden. Gelukkig snel eruit met een bakje op de wc en spugen maar. Op het laatst kwam het vanuit mijn tenen, maar het duurde niet lang (heb korte tenen). Om half 9 toch maar aan de boterham en thee, en toen dat er niet gelijk uit kwam de Prednison ingenomen plus zo’n anti-spuugpilletje. Ik heb me toen heel rustig gehouden en langzaam aan voelde ik me opknappen, gelukkig is de rest van de dag alles binnen gebleven. Dit was dus de eerste keer dat ik na de chemo moest overgeven, ik hoop ook de laatste keer.
Verder voelde ik me best wel goed, goed genoeg om een wasje te draaien en te vouwen, om een boodschappenlijstje te maken en om ’s avonds nog lekker tv te kijken. Ik dacht te kunnen lezen of naaien (met de hand) maar daarvoor brandden en traanden mijn ogen te veel, en zag ik geen snars van zo dichtbij.

De dvd speler neemt momenteel Midsomer murders op, zodat ik daar morgenochtend in alle rust naar kan kijken. Voor 11 uur is er geen beweging van kinderen of wederhelft naar beneden, en als ze al de trap afkomen dan is het even richting keuken en dan weer naar boven. De meisjes zijn heel erg aan het tekenen en verhalen schrijven op hun kamer en Tim is zoals altijd niet weg te slaan bij zijn computer. Vanmiddag had hij ruzie met zijn pc (liep er iets vast) en een herrie dat er uit zijn kamer kwam! Er vloog heel wat in het rond en ook sloeg hij uit frustratie zijn deur hard dicht. Driftkikkertje is-ie dan. Soms vrees ik het ergste voor zijn pc.

0 gedachten over “de day after 4

 1. Mloes

  Hoi Shirley, ik hoop dat je je vandaag lekkerder voelt, en je ook goed blijft voelen als je merkt dat er geen midsomer murders was! Een nieuwe engelse serie, ik vond het wel leuk. Sterkte met de chemische rommel, het doet zijn werk moet je maar denken…Groetjes van Mloes

 2. @nica

  oooh getsie vervelend dat je moest spugen 🙁 ik hoop dat je een fijne zondag hebt en je je wat beter mag voelen..
  sterkte @nica

 3. Mieke Reinoud

  Hoi Shirley.
  Lees iedere keer vol spanning je belevenissen en vind dat je het zo met zoveel humor doet (houdt je op de been hoor) . Vreselijk knap hoor en fijn nog steeds voor wat ik dacht positieve berichten hoe het met je is. Heel veel sterkte de komende week. Sterkte en het beste Groeten aan iedereen Mieke R.

 4. Marjolein

  Hoi Shirley
  Hoop voor je dat het nu weer wat beter gaat met je. Veel sterkte de komende dagen!! Ik denk aan je.
  Liefs, Marjolein

 5. marianne

  Hoi Shirley.
  Ik hoop dat het spugen maar eenmalig was. Ik ga er voor duimen.
  Groetjes Marianne