de 4e ronde

Na een paar dagen van webstilte ben ik er weer. De laatste dagen ben ik online afwezig geweest vanwege een mentale en lichamelijke dip en mijn bijna continue in gebruik zijnde pc door Suzanne, die in deze vakantieweek flink bezig is met haar Sims2 familie en af en toe ook Harry Potter. Dus had ik even zin of puf om te mailen, dan betekende dit dat ik junior van achter mijn pc moest wegjagen, waar ik ook weer geen zin in had. Ook was ik verdwaald in een goed boek, waardoor ik af en toe de tijd helemaal vergat. Het boek is inmiddels uit en de dips lijken onder controle. Allemaal spanning, niet vanwege het onderzoek van komende dinsdag maar wel vanwege wat er uit gaat komen; slaat de chemo aan en zijn de tumoren al aan het verdwijnen of zelfs al weg of moet ik aan een sterkere chemoversie in combinatie met ?? Volgende week vrijdag weet de oncoloog de uitslag van dit onderzoek en dan hoop ik het ook te mogen weten. Ook staat er de week van chemo 5 nog een ct-scan in de planning, een paar dagen voor ik de afspraak met de specialist hebt over het evalueren van de chemokuur.

Vanmorgen ben ik al naar het ziekenhuis geweest om bloed te laten prikken en morgen mag ik alweer mijn 4e kuur in ontvangst nemen. Wat gaat de tijd snel, morgen zit ik op de helft van de chemokuur en het is al Maart! Na morgen nog 12 weken en dan hoop ik aan de laatste kuur te zitten, als je het zo bedenkt dan lijkt het niks meer! Laatste kuur, dan gaat de vlag uit!
Ik zal morgen weer wat lekkers meenemen voor mij en mijn kamergenote (een vrolijke bejaarde Zeeuwse dame) en samen met mijn fleurige knuffelquilt (van de Quiltned-ers gekregen), de kleurige (door Christiane gebreidde) sokken en goed humeur (we lachen wat af) maken we er weer een gezellige dag van.
Ik heb gisteren nog ruim 200 kartonnen hexagons gevonden, dus ik kan nog lekker vooruit. Ik heb 48 gele hexjes geknipt voor het midden van de bloemen, die wil ik morgen in het ziekenhuis op de mallen naaien en als ik dan nog tijd over heb ga ik verder aan de witte hexjes. Ik denk dat ik in EQ5 even een voorbeeld maak van hoeveel ik moet maken en hoe de layout evt kan worden.

Maar eerst even wat huishoudelijks doen, de strijk hangt klaar om gestreken te worden; het zijn maar 4 overhemden, dus dat is zo klaar.

0 gedachten over “de 4e ronde

 1. inge

  hallo Shirley,
  we duimen voor de chemo morgen, voor het onderzoek dinsdag en voor het resultaat volgende week vrijdag!
  vele groetjes
  Filip en Inge uit Poperinge

 2. Wendy vd Kolk

  Lieve Shirley,
  Miste je verslag inderdaad al, maar toch heel logisch dat er zo nu en dan even een dip om de hoek komt? Het is niet niks wat je allemaal meemaakt!! Heel veel sucses met de volgende kuur, en ik duim met je mee voor een goede uitslag volgende week. groetjes Wendy vd Kolk (Delft)

 3. Jacqueline uit E-L

  Hi Shirley, ook ik miste je ! Het droeve zinnetje trof me de vorige keer : levenslange angst……..ben je mal meid, een oud Hollands spreekwoord zegt : alles sal reg kom ! Heel veel sterkte de komende week met kuur en uitslagen.
  Liefs, Jacqueline.

 4. Yvonne

  Mag ik weer klef doen?
  Klef, klef, klef …. dikke knuffels voor morgen!
  Yvonne

 5. miet

  Hoi Shirley , ik wens je het allerbeste voor morgen en een fantastisch resultaat voor al je onderzoeken !! Dikke knuffies
  Miet

 6. @nica

  sterkte meid voor morgen, veel gezelligheid gewenst met je kamergenote…..

 7. Ingrid

  Hoi Shirley, morgen/ dus vandaag een goeie dag, houd je rustig joh. Je verzet toch wel heel veel en dat kost energie, en je lichaam heeft veel energie nodig… Ik ga nu duimen voor je, hopend dat je onderzoeken goed resultaat laten zien. !!! duim/duim/duim/duim/duim/duim/uim/duim/duim/duim/ duim/duim/duim/duim/duim/duuuiiiiimmmmmmmmmmm

 8. Hermie

  jij bent iemand die goed kan relativeren,dus je knokt je wel door je dipjes heen.en wat het “even” een voorbeeld maken in eq 5 betreft,daar mag je wel iets langer dan even voor uittrekken.Kost veel tijd om al die kleine vakjes te kleuren,maar het is wel leuk werk,ik ben bezig voor Gerrit iets te ontwerpen van zijn hexjes.Ooit zul je het resultaat zien.He meisie,sterkte he met je volgende kuur,dat je maar niet al te beroerd mag worden ervan.
  Knuffel van Hermie

 9. Katrien

  Dag Shirley,
  ook van mij het allerbeste met de 4de kuur en natuurlijk met de resultaten van de tests.Hou het wat rustig aan meid,dat is zeker nodig voor je lichaam.
  Sterkte,DUIM,DUIM,dikke knuffel.
  Katrien

 10. Pat

  Hi Shirley,
  Even hallo zeggen en een dikke knuffel sturen.
  fijne weekend 😛
  Pat