1 nachtje slapen

en dan mag ik na thuis 1½ liter water gedronken te hebben op nuchtere maag naar het ziekenhuis om ingespoten worden met radio-actieve suikeroplossing in de PET-scanmobiel; joepie. Ik was er de afgelopen dagen heel zenuwachtig voor, maar nu heb ik zoiets van: het moet gebeuren en ik kan toch niks aan de uitslag veranderen. Even dapper doordoen, en om een uur of half 11 morgen is het achter de rug en kan ik lekker eten.

Ik heb gisteren en vandaag een hele scala aan chemo-bijwerkingen gehad, van vieze smaak in de mond, brandende ogen, plotse vermoeidheid gevolgd door energie-bom en dan ook nog mijn gezicht dat het ene moment knalrood zag en wat later zo bleek als melk (ik heb geen witte vaatdoekjes). De misselijkheid van zaterdag is gelukkig eenmalig geweest
Mijn moeder kwam vanmorgen met openbaar vervoer naar hier om weer voor ons allemaal te zorgen; mijn vader voelde zich niet lekker (hoesten, niezen en snotteren) en liet zich gelukkig door mijn moeder overhalen terug in bed te kruipen. Haar reis duurde een kleine 2 uur (met auto 1 uur), viel gelukkig mee.

Om de dag toch een beetje productief door te komen ben ik naarstig bezig geweest met hexagonnen maken. Foto volgt over een paar dagen, als ik wat meer heb om te showen.

0 gedachten over “1 nachtje slapen

 1. Janny

  Hoi Shirley,

  Het is na half 11 !!!!!!!!!!!
  Of moet ik het niet zo tijdgebonden nemen.
  Ik kan helaas niet naar je toe komen, ben weer verkouden. Charlotte is carnaval gaan houden en natuurlijk ziek na afloop. Geert aangestoken, ook goed ziek geweest en ik… Ik heb helaas weer een staartje te pakken.
  Ik hou je website in de gaten en hoop dat jede uitslag er zo snel mogelijk op zet.
  Veel lieve groetjes ook van de dinsdagavond club. We duimen allemaal mee voor je.
  Groetjes Janny

 2. Laura

  Hey Shirley,
  Heel veel sterkte morgen, hoop voor je dat het een beetje meevalt. Denk er maar aan dat er morgen een heleboel mensen lopen te duimen… speciaal voor jou!
  Hoop op een goede uitslag voor je.
  groetjes
  Laura