De 3e ronde

Met vingerhoedjes over de zere topjes is het me gelukt de 2e rand aan de antieke quilt te zetten,
en de 3e rand zit er met wat passen en meten ook al aan, ruwe versie, dus met de naaimachine vast geregen; ik kan komende dagen met het handje de rand er netjes op gaan appliceren.
De hoeken zijn nu wat uitdagend, ik denk dat ik de hexjes over elkaar laat vallen, dan maar geen mooie figuren aldaar, en waar de lege plekken vallen, zet ik gewoon een wit lapje tussen. Zipje vond het wel machtig leuk om de top uit te testen, het zat lekker, zo op de hoek, maar mijn flitster vond hij wat minder.

Gistermiddag was ik in Tilburg bij een grote medische keuring, een APK, maar dan voor tweevoeters, waar manlief en ik eens in de 2 jaar naar toe ga. Mijn bloeddruk was aan de lage kant toen ik zo op de onderzoektafel lag, 105/55, maar ik voelde me kiplekker, en toen de arts me vroeg of ik het kouder had dan normaal, zei ik: “Ja, vooral de laatste 2 weken.” Hij keek me eerst heel serieus aan, en toen het muntje viel begon hij keihard te lachen,  “Vooral de laatste weken, zegt ze, vind je het gek, met -15ºC!” Mijn bloeddruk schoot toen snel naar meer geruststellende waarden, en ik had het ook niet meer koud. (en verder was de rest ook in orde, dus)

En hier de fibermailkaart die ik 2 weken geleden had gemaakt, de ontvanger -Margeeth- heeft het ook al geshowd op haar weblog.

0 gedachten over “De 3e ronde

 1. Ineke

  Toepasselijke kaart heb je gemaakt. Fijn om te weten dat alles goed is na zo’n APK. Op tijd olie verversen dan blijft het altijd lopen.

 2. Willeke

  Prachtige quilt en fijn dat je weer een stempel van goedkeuring op je derriere hebt gekregen. kun je er weer even tegen.
  Ach een lage bloeddruk is minder vervelend dan een hoge hoor! Wij zijn hier alleen maar blij met lage (als ie maar boven de 100 syst. is) en dat was die van jou dus…… gewoon doorrrrrrrrrrrrrrrrrgaan!
  groetjes en fijn weekeind,

 3. Inge Slaats

  Shirley, het werkt nog niet via email, dus check ik af en toe Facebook en zie dan ook of je geblogd hebt, zoals nu dus.
  Fijn dat je APK goed is.
  En je Antieke is helemaal mooi aan het worden met die hexablommen!