Dat zit wel goed

Vanmorgen zijn we even langs de huisarts gegaan, een uurtje later stonden we buiten -Suus d'r enkel weer ingetapet- met verwijskaart om foto's te laten maken; hij dacht aan gescheurde enkelband, maar wilde fractuur uitsluiten. En weer een uur later waren we weer thuis,Photobucket opgelucht dat er niets gebroken is, maar wel vette teleurstelling wetend dat dit niet binnen een week is genezen, en daardoor gaat ze haar streetdance optredens missen, en dat nu ze eindelijk vooraan staat tijdens de uitvoeringen.

Voor de foto's moest de zwachtel af, he verdorie, hij zat er zo mooi om, en na het maken van de foto's heb ik er heel erg mijn best op gedaan om het weer net zo mooi terug er om te winden, -met een net zo keurig recht visgraadje ook- maar helemaal tevreden was ik niet, tot Suzanne zei: "Dat zit wel goed hoor mama.", en ja, het maakt niet uit hoe het er uit ziet, als het maar functioneel is. Morgenochtend na het douchen zal ik het op deze manier doen, PhotobucketPhotobucket en dan kan ze -met de auto- naar school (ik rijd wel), want ze wilt zo graag. Met de geleende krukken van de kruisvereniging en gebruik makend van de lift op school, moet dat lukken.

Hier een filmpje, waarbij de cameraman niet helemaal snapte waar het om ging, hij vond het niet zo nodig om het hele gebeuren in close-up te filmen.

0 gedachten over “Dat zit wel goed

  1. Guute

    Miserie met de dochters! Gelukkig niet zo heel erg. Ongelukkig dat ze de streetdance zal moeten missen.
    Shirley, wat een schitterende dresden plates heb je gemaakt! Maar voorlopig mag het nog niet. Er moet eerst één en ander afgewerkt worden. Maar dan schiet ik zeker in actie want ik vind het buitengewoon prachtig!

  2. Anita deR

    Getsie, wat zonde nu en dan niet dansen.
    ( moest heel erg lachen om die dokter, zo strak en zoveel extra plak, lekker als je dat er weer af moet halen)