Blessuretijd

Toen we gisteravond heel laat (half 12) een sms-je van oudste kregen dat ze kiespijn had en of ik voor vrijdag een afspraak wilde maken bij de tandarts, had ik niet veel nodig om in de telefoon te klimmen. Evelien heeft een hele hoge pijndrempel, en als zij zegt dat iets pijn doet, nou, dan doet het pijn. Ik pikte haar vanmiddag op van het station, en in de auto tanden poetsend reden we naar de smoelsmit (een leeg appelmoespotje met schroefdeksel diende als spuugbakje, ik had ook aan flesje water, tandpasta en washandje gedacht). En even later zat ze in de stoel bij de tandarts, terwijl ik in de wachtkamer achterbleef, me and my Dresden Plates, die ik al had voorbereid om vandaag bij Yvonne (zou gaan met Miranda) er verder aan te kunnen werken. Maar nu kwam hij op het middelste rondje af in de wachtkamer, terwijl ik de boor en de speekselslurper flink hun best hoorden doen. Na 50 minuten was ze klaar, 3 wortelbehandelingen en bijna 300 euro verder. Een foto van de Dresden Plate volgt nog, vanavond heb ik bee.

Thuis zaten we net aan de koffie toen de deur open ging en we gek geluid hoorden; eerst kwam Perry de kamer in lopen met Suus d'r jas en tas, gevolgd door Suus op krukken, ah gossie. Enkel was flink verzwikt tijdens de gymles buiten, en niemand nam de telefoon thuis op, dus had ze haar vader gebeld.Photobucket Met koelpakking omgebonden zit ze nu boven aan haar huiswerk, de show must go on; ik zal er zo een drukverband om draaien. Van Evelien d'r scheve bekkie mag ik vast geen foto maken, ik probeer het maar niet eens.

De bee is ondertussen geschiedenis, heel gezellig weer en ondanks al het geklets en kijken naar elkaars werk en in de mooie quiltboeken heb ik toch ook nog de Dresden Plate af gekregen.

Photobuckethet affe blokje meet 15x 15 cm, de plate zelf is van punt tot punt 10 cm klein.

0 gedachten over “Blessuretijd

 1. gonnievr

  oohh wat naar zo’n kiespijn. Vreselijk. Hopelijk is het nu weer wat opgeknapt met haar. En tja dat je geen foto mag maken van haar mond haha kan ik me er iets bij voorstellen;-)) en de volgende met een verzwikte enkel. Echt zo’n lekker dagje zeggen ze dan wel eens, dat alles meezit ;-((( balen hoor. Wel weer fijn dat je toch tijd hebt gehad om je dresden plate te kunnen maken ;-)) sterkte voor de meiden

 2. miranda sol

  Op de foto zien ze er net zo mooi uit als in het echt…..die dresden plaatjes dan. En beterschap met de meiden, gelukkig is het heerlijk weer. Lekker in het badje buiten, relaxen op het terrasje…moet heel vervelend zijn lijkt me,hahaha, maar we hebben je bij Yvonneke gemist! Nu ja wij hielden het gesprek eigenlijk heel goed gaande…..maar we hadden je er graag bij gehad meiske

 3. jolie

  Beterschap voor je dochters las bij Yvonneke dat je gemist werd en zodoende kom ik hier dan ook weer terecht.
  De blokken (Dresden plate) vind ik heeeeeeel erg mooi… schitterend dus.