Bee-middag en bee-avond

Geen gewone dag vandaag, met 2 bee's, eerst 's middags bij Julie, alwaar we gruwelijk verwend werden met een zalige banketstaaf. Lekker gekletst, geshowed Photobucket(staat de Bargello jurk niet prachtig bij Angela?) en gelachen, en de tijd vloog om.

Komt ook omdat ik halverwege terug naar huis moest om de deur open te doen voor zoon, die thuis gekomen van werk er achter kwam dat de huissleutel nog op zijn kamer lag. Handig. En de mensen die onze sleutel hebben voor het geval dat, waren niet thuis, dus reed ik even naar huis (5 minuten, zoiets); kwartier later was ik terug, je zult net zien dat je alle stoplichten tegen hebt. Bij Julie heb ik een border rond de 5-decemberblokjes gezet, en samen kozen we de stof uit die daarna in de hoeken moest komen, ik had verschillende FQ's mee, maar eentje sprong er toch lekker uit als zijnde de ware, en van Miranda moet ik hem afbiezen met rood. 

En opeens was het half 5, snel naar huis via de winkel, eten scoren, en terwijl de macaroni op stond heb ik de 5-decembertop gestreken en de hoekstukken gesneden, en na het eten zaten deze stukken er ook snel op, weer gestreken en alles in het mandje, koffie naar binnen geslingerd en toeterdetoet met Miranda naar de bee in Heerle. Eindelijk weer hier een bee, de zomerstop ging wegens verbouwing eerder in en bleef ook langer aanhouden wegens dezelfde verbouwing. We kregen een rondleiding door hun paleisje, geweldig! Ook op deze bee werden de smaakpapillen getest, en er werd door menigeen flink gewerkt aan quilts, ik moet zeggen, ondanks al het geklets en buurten bij de ander, kan je toch zien dat ik wat heb gedaan. Ziti k rustig te werken aan de kraag van een Piet, stoot Miranda me aan, met een rood klosje garen in haar hand. Of ik nog wist waarvoor ze die nog nodig had, want dat klosje had ze 2 weken geleden van me geleend. Pfff, ik heb al moeite om voor mezelf alles bij te houden! Maar goed, we hebben alle werkjes waar ze toen mee bezig was opgesomd (heb je even?), maar we kwamen er niet achter. Gewoon niet meer aan denken, komt vanzelf wel weer boven drijven. net als de tacker-remover, die ik al maand of zo kwijt was; gisteravond viel er een schaartje van tafel af in een tas gevuld met tussenvulling en restjes tof van een vorig project, en toen ik het schaartje er uit visde, had ik ook gelijk de tacker-remover te pakken.

0 gedachten over “Bee-middag en bee-avond

  1. miranda sol

    Heeee, gevonden! Zo zie je, je zou maar eens heel je huis op zijn kop hebben gezet…en gepoetst…had je a; die mooie maaksels niet gehad en hem nog niet gevonden…kan je eindelijk die tackers uit de quilt van moeders halen!

  2. Bianca

    Wat leuk zeg! Ik kom ook weleens bij Janny voor stofjes en ik wil al zo lang eens een keer op de bee komen…. Maar ik durf niet zo goed… Ben nog een newbie hihihih!