dag 2 en 3 van het weekend

Mijn moeder en ik sliepen samen met een andere Quiltkletser in een slaapkamer op de begane grond, naast de ‘werkzaal’, wat een luxe. Komt het meenemen van een quiltende ‘bejaarde moeder’ nog van pas zeg, behalve dat het ook heel gezellig is om samen te gaan. Wat "Oooh!", dat waren mijn moeder’s woorden hoor, zoiets was niet eens bij me opgekomen. Heerlijk geslapen, koude douche, lachende lapjes binnen hoorbereik en een quiltwinkel naast je werkplekje, wat wilt een mens nog meer? De eerste diaserie is van overdag

en na het eten -super zalige pasta’s met even zo super zalige salade en dito stokbroodjes rolden we weer achter de naaimachines en handwerkjes tot de show& tell begon. Sommige dames hadden al hun quilts mee om te showen, en anderen hadden niks mee, dus dat compenseerde elkaar wat. Ik had maar 2 affe quilts mee en Dorry showde mijn antieke quilt, die vlak bij haar in mijn naaimandje lag.

en na de show& tell gingen we lekker in de koele naairuimte zitten, ik ging verder aan de lensquilt, waar ik al zowaar bijna 1 rij af kreeg, en mijn moeder ging verder aan haar mini Dresden plate blokjes.Ze was hiermee zo bezig dat ze er ’s nachts van droomde ☺

en de zondag

0 gedachten over “dag 2 en 3 van het weekend

 1. Guute

  ‘k wou dat ik er bij kon zijn maar twee weekends zo dicht op elkaar is om moeilijkheden vragen. Ontzettend leuke foto’s!

 2. Elly

  Hoi Shirley
  Het was allemachting prachtig! Nu nog lekker nagenieten bij jouw foto’s!
  Bedankt en groetjes
  Elly uit Hilversum

 3. mieke

  hoi shirley,
  je hebt de foto-show super leuk gemaakt.
  bedankt dat we mogen mee genieten.
  groetjes mieke

 4. marja-brabant

  Dat ziet er heel erg gezellig uit! Leuke foto-show heb je gemaakt.
  Marja-Brabant

 5. Elle

  Ha, vind ik eindelijk een web-log over het dotty weekend. Ik ga a.s. vrijdag en ik heb er heel veel zin in. Leuk hoor, zo’n foto-show op je weblog, ik ga ook eens uitzoeken hoe dat moet.

  Groetjes Elle