49 jaar en 1 dag

Gisteren stonden mijn cadeautjes een hele dag mooi ingepakt op tafel, pas toen mijn ventje van zijn werk thuis kwam werd mijn nieuwsgierigheid bevredigd.Uit quiltshop Leur kwamen de leuke beeldjes van Jim Shore voor mijn verzameling, waarvan de grote kikker ook geschikt is om buiten te staan, leuk; maar of ik het ook ga doen, weet ik nog niet. Morgen ga ik wel gelijk de dvd's van Dexter bekijken, ik ben na al dat gesnoep van vanavond toch te moe morgen om wat anders te gaan doen. Oooh, wat slecht he, maar goed, dit doe ik ook niet wekelijks. Het kleine schatkistje met naaimachine er op was net nieuw binnen in de winkel, en ik vind hem toch een partijtje leuk, wat zal ik er in bewaren, vingerhoedjes ofzo? Yesterday was my 49th birthday, and this is what I got from my DH and 3 kids, they know I'm into Jim Shore stuff, but I never expected such a huge frog LOL My parents came later that day and brought me lovely -home dyed- fabrics and a patchwork clock. Mum had brought her big patchwork bag with her as well, so now I can show you, she made it years ago. Tegen de avond kwamen mijn ouders, en ik kreeg toch een flinke stapel mooie lapjes (gestreepte, 'effen' en tie&dye), een busseltje sierbandjes en een enig pakket om een klok te maken, die ga ik misschien zondag wel maken! Mijn moeder had haar leuke tas mee, welke ze jaren geleden had gemaakt, ook eentje voor mijn schoonzus en mij, maar dan niet met zulke quiltblokken.geweldig is-ie he, ze werd er in Rotterdam op aangesproken in een stoffenzaak, en het patroon werd toen even vlug-vlug uitgelegd en uitgetekend. Na het eten (lekker Chinees gehaald) kwam mijn broer, van wie ik een Ici Paris cadeaubon kreeg en allemaal proefmonsters om te smeren en te ruiken, vind ik zo leuk. De rest van de visite kwam al snel er achteraan, taart en koffie op tafel en kletsen maar, helaas was het de afgelopen dagen teveel afgekoeld om buiten te zitten, maar aan de andere kant hadden we nu geen last van muggen. Om 1 uur ging de laatste gast naar huis, nog even opruimen en nakletsen, snel een blogje schrijven en hup het bed in. Het was een dag met een gouden rand, terwijl mijn zus vandaag haar verjaardag vierde aan de andere kant van de wereld, ik hoop dat ze 't net zo gezellig heeft gehad.

0 gedachten over “49 jaar en 1 dag

 1. Elly L

  Wat ben jij lekker verwend. Wat prachtig die spullen van Jim Shore. En logisch dat iedereen die tas wil maken.
  groetjes Elly

 2. Renske

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt een gezellige dag gehad en je bent heerlijk verwend. Wat ben je nog heerlijk jong. 😉 Veel plezier met Dexter. Leuke tas trouwens, mooie kleuren ook. Grappige kikker.

 3. miranda sol

  Ooooch, wat ben jij smerig verwend!!!!!!
  Heerlijk meid, hoop dat jij, maar ook je zus aan de andere kant van de wereld, nog vaak van dit soort daagjes mogen ervaren. En dat naaimachinedoske is een snoepertje! Misschien ook wat om mooie knoopjes in te bewaren, oorbelletjes, ringetjes of lege spoelletjes..

 4. Angela

  Hi Shirley, zat vorige week weer niet
  op te letten anders had ik geweten dat je
  gisteren jarig was. Enfin, alsnog gefeliciteerd en leuke cadeautjes!!
  angela

 5. Inge Slaats

  Oohhh, wat een leuke cadeaus! Jij bent echt verwend en ik ben helemaal verliefd op je schatkistje, wat een droppie!!
  En nu op naar de 50 (en dat is gewoon nog steeds hartstikke jong, zeg ikke, die al op weg is naar de 62), je wordt al een echte grote meid hoor LOL!!!
  Vandaag lekker prutsen met je nieuwe patroon en stoffen, veel plezier, het kan lekker buiten, is heerlijk weer.
  Fijne zondag!

  Groetjes,
  Inge