oud en nieuw

Vierden we op Hoek, een hele gezellige dag werd het met lekker eten en een goed gezelschap 🙂 Oudjaar

hier zitten we te wachten tot de klok 12 uur slaat, de champagne staat al klaar en voor Suzanne hebben we andere bubbels ingeschonken. Nieuwjaar

Foto na het toosten en afkussen en beste wensen wensen, nog even voor de foto werden de glazen gehesen; hier staan we niet allemaal op, ik niet want ik maakte de foto en waar Perry nou naar toe was gegaan?

Vuurwerk afsteken was nog een hele klus, niet vanwege de regen die een half uurtje of zo aanhield, of van de harde wind, maar vanwege de hoeveelheid pijltjes, knalpotjes en sierpotten. Het was half 2 toen we klaar waren, ook met opruimen van vuurwerkafval wat van ons was. Naast het huis op de hoek van de straat stonden nog minstens 100 man (van 15 tot 40 jaar schatten we zo) te knallen met vuurwerk, te zuipen (kan het niet anders noemen) en de boel werd opgeluisterd door een gettoblaster in een karretje dat een vreselijke technobeat liet horen. Zij waren pas tegen half 3 klaar en de volgende morgen was papa nog een tijd bezig alle kapotte bierflesjes van de straat en lege flesjes en blikjes uit de heg en tuin te halen. ’s Nachts een grote vent of meid; ruim dan je eigen zooi ook op, denk ik dan en houd je een beetje in.

Maar goed, we waren om 3 uur weer thuis, Zipje, Zopje en Witje wilden niet naar buiten en sliepen hun roes uit in de garage en ook de volgende ochtend durfden de 2 zwarte boys niet naar buiten.Witje wel, die was het al vergeten denk ik, of hij wist uit ervaring dat het op 1 januari ’s morgens stil is op straat.