Bowlen

Zaterdag avond gingen we bowlen en daarna steengrillen met de ‘koude kant’ van de familie, dus met de broers/zussen/halfbroers/halfzussen van mijn wederhelft. Het bowlen was leuk, al was 2 uur wel erg enthousiast optimistisch gemeten, na 1 uur gooide ik al matig en een half uur later was ik gewoon blij dat de bal vooruit ging en niet achteruit op schoot van familie. Ik voelde alles van mijn werp arm, duim die pijnlijk was na klem zitten in de bal toen de bal los ging van alle vingers behalve van de duim.  Daarna begon mijn elleboog te zeuren, best wel overbelast na het sjouwen van alle spullen van de dag tevoren. Schouder volgde al gauw en om het mooi af te ronden kreeg ik ook op het laatst nog last van mijn nek, gut-o-gut; duidelijk dat de big 5 0 in de buurt begint te komen.
Ik heb een stel foto’s gemaakt, hopelijk volgen er geen rechtszaken.
Na het bowlen schoven we aan lange tafels om te steengrillen, dit voornamelijk omdat je a) een keer moet eten en b) het gezellig is zo met z’n allen aan tafel, je hoort dan nog eens wat. Maar om net na 9 uur pas te gaan eten ben ik niet gewend he, en dan al dat vlees, pfff, maar goed, we doen ons best en zelfs het toetje -een sorbet- kon er net nog bij (sorry DDC coach, maar ik doe het kassie-an met de Paasdagen), het is behelpen he.

Vlak voor vertrek was het nog snel ’tietveur’npafke’ in een glazen kamer vlak bij de kapstok, zie ze staan de zielepieten.Photobucket

Zipje en/of Zopje hebben vandaag vogels geslacht, een mezenlijk en een hoop duivenveren lagen op het gras, zielig he. Maar ik hoop binnenkort ook weer geslachte eksters te vinden, maar dat kan nog wel enkele weken duren, en dan hoor je me niet klagen.  Van de mollen zijn we af, ik heb geen hoop meer gezien op het gazon, dus dat hebben Z&Z goed aangepakt.
Morgen ga ik Evelien wegbrengen naar Amsterdam (minder files vanwege vrije dag), lekker even alles goed opnemen, en ja, nu niet vergeten wat foto’s te maken.

0 gedachten over “Bowlen

  1. Marjon

    Leuke foto’s ! Veel bekenden ook ! De vreemde (maar ook leuke) familie samenstelling delen we.
    En nee, mij krijg je ook niet aan het bungee touw.