opgeleukt

Bij de Agrimarkt had ik maanden geleden eens ’n leuk oranje boodschaptasje gekocht, ze waren iets van een euro per stuk en er paste precies een kratje met mandarijntjes in, alsof het er voor gemaakt was. Ik had al snel het plan gevat om het met een leuk lapje te versieren, want het logo van de winkel stond er aan alle kanten op, en dat staat niet zo leuk vind ik. Ik had de stof al klaar liggen en daar bleef het bij, tot ik vanmiddag bij mijn moeder -die ook zo’n tasje had- het uitgewerkte plan zag, oooh wat leuk! En dus heb ik vanavond op de bee aan een stuk door zitten naaien om ook een affo te hebben. Het doorwerken werd wat bemoeilijkt door het lekkere snoepwerk op tafel,Photobucket Photobucket en later kwam Janny nog langs met kleine gehaktballetjes en hele oude kaas, lekker, met mosterd. Ik hoorde mijn leeggeknepen vetcellen kreunen van genot, gerechtigheid at last. Het gezoem van mijn Singertje (de Featherweight 220) was een lust voor het oor, het stoorde ook helemaal niet tijdens een gesprek, wat wel heel fijn is.

Hier nog een paar tuinfoto’s genomen van onderaf, en omdat ik niet door de vizier kon kijken -de digi raakte bijna de grond-, staan de narcissen er ook soms maar ene klein stukje op, maar dat maakt het juist zo’n leuke serie

En dan enkele foto’s van Eveliens paleisje, vanavond had ze gelukkig internet, kwestie van een code invoeren waar ze geen weet van had. Gelukkig was een huisgenote wel op de hoogte. Voor de tv moet ze langs een KPN winkel om een kasje te kopen en dan kan ze voor €8,- ook op eigen kamer tv kijken.

0 gedachten over “opgeleukt

 1. Birgitte

  Wat een handige tas. En wat is ie leuk geworden! Jammer dat er bij ons geen Agrimarkt in de buurt is. Met de quilting ladies op de zijkant is het voor iedereen duidelijk: die tas is gewoon van jouw, afblijven dus. Overigens is hij helemaal goed voor Koninginnedag. Op de vrijmarkt is nog wel een wat te scoren.

 2. margeeth

  Leuk gedaan! Bij ons in de buurt is een supermarkt en die verkoopt ook van die tasjes van dat rare spul met gaatjes, alleen zijn die volgens mij kleiner en knallimegroen.

 3. Henk

  Mooie kamer hoor!
  Beetje vreemd gevoel om die quilt in een andere entourage te zien….
  ’t is stil hier.. en wat moeten we vanavond met die ene mcFlurry….

 4. Erica

  Leuk hè, zo’n studentenhuis LOL. Mooie kamer heeft ze, natuurlijk extra gezellig met een mooie quilt op bed!