Bouwvak vakantie

Even een korte bouwvak vakantie invoeren, ik wil de tale of two kitties quilt afmaken, ook al staat mijn hoofd er nog niet helemaal naar.

Momenteel zakken de groene aliens via mijn keelholte richting stembanden, om tussen het spleetje door te glibberen richting de bronchiën, en daarbij komen mijn longen in opstand, met gevolg hoesten tot kokhalzende aan toe. Jullie snappen dat ik ben geëxcuseerd om mee te gaan met boodschappen doen. 🙂 Nee, ik doe het er niet om. Ik zit flink aan de zuigsnoepjes, suikervrij, dus dat heeft weer als gevolg dat de stoelgang er soepeltjes gaat, ojee, maar dropjes, hoe lekker ze ook zijn, zijn niet goed voor mij, dan krijg ik een “Oeps” van de coach bij de weegschaal te horen, en dat wil ik niet.

Weer vuiligheid, dus even een mooi liedje om de oren te smeren. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M]Met 5 man op 1 gitaar, minimalisme met optimaal effect!

0 gedachten over “Bouwvak vakantie

 1. Anita A

  Hoi Shirley,
  Dankjewel voor al je “vieze” details, ik wens je veel beterschap toe !! En heerlijk dat je niet mee hoeft boodschappen te doen, dat is dan het enige positieve aan je niet zo lekker voelen, hahaha.

 2. Ines

  Jij begint ook al een echte bouwvakker te worden, ik ben aan een afbraak begonnen en daarna bouw ik weer op.

  Groetjes
  Ines

 3. Hilde

  Meid wat rot voor je dat je geen boodschappen kan doen! Maar dat je met vervroedge bouwvak gaat is natuurlijk helemaal niet leuk voor ons ;o) Wordt maar snel weer beter! Ik hoop dat je wel lekker veel kan lezen deze dagen!

 4. Marja-Brabant

  Van harte beterschap! Goed uitzieken, het is een hardnekkige griep (weet ik helaas uit ervaring). De huisjes heb je met jouw tempo zo weer ingehaald 😉
  Groetjes Marja-Brabant

 5. dineke

  Mooie huisjes weer en leuk om dan soms een stofje te herkennen. Ja, ik weet het ik moet nodig weer mijn rol aanpassen. Staat op het todo lijstje. En daar sta jij dan bovenaan hoor.

 6. Dineke

  Leuke huisjes weer, succes met je verkoudheid. Ik loop hier al sinds half december afwisselend te snotteren en te rochelen. Ben er zooooo zat van!
  Blogrol aanpassen staat hoog op mijn todo lijstje en je staat bovenaan hoor!!!LOL

 7. Johanna Zweden

  Shirley doe het even rustig aan, en mooi je huisjes, en ben benieuwd naar je kat tale, heb hem ook nog liggen om te maken, misschien krijg ik wat inspiratie als ik hem bij jou zie!
  Mooi je huisjes
  fijne zondag groetjes Joke

 8. sylvia

  echt weer een Shirley verhaal…………..haha!!!
  die klodders zijn hier bijna weg, hebben drie weken mijn leven (en feestdagen) beheerst…….grrrrrrr. ’s Nachts een dik uur hoesten in een handdoek om het geluid te dempen, buren kwamen vragen of we een overjarige herdershond hadden aangeschaft……….nee, niet bepaald, het was de buuf!!! Hadden ze toch nooit van die immer bescheiden, rustige dame gedacht………..hihihi ( die dame bestaat in mijn wensdroom: zo wil ik ooit worden, maar het lukt niet echt!!!!)
  enne, bouwvak kan niet nu, ze beginnen net weer morgen!!!

  pas je op dat je niet teveel afvalt, we willen nog wel wat Shirley overhouden, veel te gezellig: met klodders en al!!! Beterschap!!!

 9. Marjon

  Allereerst nog de allerbeste wensen ! Schandalig laat maar ik steek het maar op de jetlag (ik was de afgelopen week niet vooruit te branden !) en beterschap met de groene jongens …. O ja, er is trouwens weer een nieuw seizoen van Sherlock begonnen

 10. Marjon

  Allereerst nog de allerbeste wensen ! Het is wat laat maar ik steek het maar op de jetlag ! Verder veel sterkte met de verkoudheid ! Goed uitzieken hoor ….

 11. Henk

  Hey Zus,
  Beterschap! Je verhaal komt me heel bekend voor, ik doorsta momenteel dezelfde ontberingen. Kan het alleen niet zo fijngevoelig en sappig verwoorden.
  Je quilt verhuist hier van bed naar bank en terug. Zoooo comfortabel!!

 12. goof

  Met mijn maag is ’t weer oké, dus ik kan het nu goed aan,… ’t lezen over de groene klodders,… arme jij!!!!
  Laat je lekker verwennen door iedereen om je heen, en hou je gemak!!!
  Je mag alleen maar leuke dingen doen,…
  Welterusten, lekker slapen!

 13. Inge Slaats

  En opeens miste ik je. Hoe lang had ik al geen verhaaltje van je gelezen en waarom schreef je dan niks? Oohhh, eindelijk zie ik het. Je bent weer terug naar weblog. Sjongejonge, waarom is dit me ontgaan??? Te druk, zal wel dan….
  Nou ja, ik ben weer bijgelezen. Je hebt het nodige gesnotter, gehoest en geproest achter de rug, oh nee, nog niet helemaal, maar het gaat de goeie kant op. Gebouwd heb je ook al, zie ik. Leuk hè, die huisjes bouwerij. Vindt Perry zeker ook wel leuk, die zit toch ook in dat wereldje of vergis ik me?
  Ik ben blij dat ik je weer terug gevonden heb, sorry voor dit mutsengedrag…….
  Mijn bloglijst is aangepast, dus het moet vanaf nu weer goed gaan.

  Dagdag,
  Inge

 14. Anita deR

  Ha bouwvakker, je had gelijk wat mijn huisjes betreft, zal ze even veranderen.
  Ben vanavond ook de stukjes aan het knippen voor een blok van the Rose. Heb ne de rust in mijn …. gevonden.
  Je ziet hem verschijnen op mijn blog. Maar ik moet ook veel werken. En het weekend andere plannen. lol