Blablablablabla

Vanmiddag was het verjaardagsvisite bij Julie, en ze had heerlijke cupcakes gebakken, speciaal uit het tijdschrift van de Weightwatchers, en lekker dat ze waren! En dat voor maar 3 punten per stuk, mjammie, ik deed er lekker langzaam over, maar toch komt het moment dat je tegen een leeg bordje aan zit te kijken, en als ook daar de laatste kruimels zijn weg gesnoept, is het gedaan, en is het wachten op een oprispingkje, zodat je nog even kan nagenieten. Maar helaas zat dat er niet in, mijn maag geeft zelden oprispingen meer, jammer, hij was zo luchtig en licht verteerbaar. Ik wilde thuis het recept opzoeken, voor jullie, maar daarvoor moet ik even mijn moeder lief aankijken, volgens mij heb ik het blad met dit recept aan haar gegeven. Foto’s heb ik met mijn iPhone gemaakt, maar mijn iMac vertikt het deze in Photobucket te zetten, of in Flickr, maar het is me wel gelukt hem op facebook te zetten, dus klikken jullie maar hier Photobucket op de link van mijn facebook. Oeh die ziet er lekker uit he? En Angela had haar Camelot bij zich, de blokken had ze al aan elkaar gezet, en zat nu te bedenken doe de rand moet worden.

Eén of andere licht op de redactie van Photobucket.com bedacht dat het wel handig was om de knop om collages te maken wederom te verstoppen, en ik kan het dus echt niet vinden, en dat zal wel aan mij liggen, ik schiet nu lichtelijk in de stress, want ik wil ook voor middernacht op bed liggen, en dat gaat het hem niet worden als ik nog langer moet zoeken. Dus zwaar irritant misschien, maar de foto’s die hieronder ook in de slideshow te zien zijn, heb ik ook nog maar apart geplaatst.

En vanavond was het weer bee in Heerle, ik had mijn huizenproject bij me,

PhotobucketPhotobucket
en maakte halverwege de avond een rondje, om te zien waar iedereen mee bezig was.

Er werd weer driftig gewerkt aan het huiswerk van de duimquiltcursus; Ilse, je mag trots zijn op je leerlingen, het zag er keurig uit, en er wordt al veel meer ontspannen gequilt dan 2 weken geleden.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Een dame met handige man liet haar quiltring zien, die haar man dus op een verhoging had gezet, en zo kon ze heerlijk op de bank te quilten, of gewoon aan tafel.
Photobucket

 

0 gedachten over “Blablablablabla

 1. Johanna Zweden

  Heerlijk logje en weer met zoveel gezelligheid, zit gewoon mee te genieten
  Wat een schitterend werk zie ik voorbij komen

  Fijne dag groetjes Joke

 2. Renske

  Wel vervelend hoor, dat weblog niet altijd naar behoren werkt. De link naar de foto’s op facebook doet het ook niet. Je komt wel op facebook, maar geen foto’s te zien. Kan je het recept niet terugvinden op de site van WW?
  De bee ziet er weer gezellig uit. Er zijn weer mooie werkstukjes te zien. Leuk huisje weer.

 3. chrisjones

  Ha, ik kon je site weer laden. Laatst lukte dat niet.
  Lekker joh, die cupcakes en jullie zijn weer gezellig bezig geweest op de bee. Dat duimquilten moet je echt oefenen. Ik moet er ook weer eens mee aan de gang …. Groetjes van mij.

 4. Ilse

  Heerlijk toch dat je zo kon genieten van de traktatie.
  En mijn ‘kinders uit de klas’, ik heb er alle vertrouwen in dat het hen lukt. Ik ben er zeker trots op.
  En wat een prachtig borduurwerkje laat je verder zien.
  En de vlinder van Jeanne (?), ik ben heel benieuwd naar haar vervolg.