binnen

De kuren zitten er weer in en ik was om half 4 klaar, alle 2½ li vocht zitten nu in mijn vingers en gezicht lijkt het wel. Met wateroogjes en bleek als een vaatdoek. Gaat allemaal weer over.

Mijn vorige kamergenote Corrie was er ook weer en we deelden met z’n 2en een 4persoonskamer. Ze zat lekker op haar praatstoel, in haar dialect (van de Zeeuwse eilanden) en veel was er gebeurd in de laatste weken. Maar ze had gelukkig ook haar momenten van stilte zodat mijn oren en haar stembanden weer rust kregen. Het was gezellig, met Corrie bordurend aan haar schellekoord van Zeeuwse schilden en ik aan mijn hexagons naaien. Ik heb er 42 af gekregen, 30 witte en 12 gekleurde. Schiet lekker op zo.

Perry is nu bij McDonald, ik heb al sinds de morgen zin in McFlurrie en Fish-filet. zalig. Natuurlijk voor de rest ook een hele bestelling doorgekregen, en samen met mijn salade (met gerookte kipfilet en ei) wordt het toch redelijk gezond.

Bij Hoogenboezem in Breda verkopen ze een relaxfauteuil die ik vanmorgen op de tv heb gezien bij een reclame en ik had gelijk gezocht op internet, waar ze het verkopen.
www.stressless.nl[url=] en die lijkt me zalig zitten/liggen.
Een verpleegkundige had het er ook over toen ik het zei van dat ik een lekker zittende relaxfauteuil wil hebben. “Moet je eens zo’n stressless proberen.”, zei ze, haar vrienden hadden er ook eentje en ze waren er lyrisch over. Toevallig he?

0 gedachten over “binnen

 1. @nica

  Hoi Shirley, fijn dat het er weer op zit, wat heb je veel hexjes gemaakt!! klinkt heerlijk zo’n stoel 😀

 2. Marjolein

  HOi Shirley, die stressless fauteuils zijn echt het summum van zaligheid hoor! Wij hebben er geen, maar ik weet dat het hele goede stoelen zijn, ze worden hier nl. ook erg veel verkocht. Fijn dat het nu weer achter de rug is, en veel sterkte voor de komende dagen!!!!!
  Groetjes, en bedankt voor de snelle update van vandaag, je gaat lekker hé, met je hexjes!!
  Marjolein.

 3. ansje

  Hallo Shirley,
  Lekker zo’n stoel!! Geniet er maar van. Voor vandaag heb je het weer gehad gelukkig. Nu de lastige dagen weer doorkomen.Ik zal je missen morgen op de bee van Jeanine. Liefs Ansje 🙂

 4. Hermie

  mijn schoonzus heeft ook zo’n stoel, inclusief voetenbankje.Ze vindt het een heerlijke stoel die zich aan jouw houding aanpast.Een aanrader dus.

 5. Katrien

  hé Shirley,nu ga je als een trein hoor ,42 hexjes dat is niet niks hoor.

  groetjes Katrien

 6. Ingrid

  Hi Shirley, net even zitten lezen en ook je stukje over stoelen..
  Nou… ik kan ze je van harte aanbevelen. Wij hebben er allebei eentje (krijgen we geen ruzie) met ook allebei een voetenbankje erbij.
  Ze zitten en liggen heerlijk joh.. echt hoor, je bent zo in de slaapstand..en zit ook zo weer rechtop. Heerlijk relaxen.
  Zeg, las ook dat je aan je derde kuur begonnen was. Gaat het goed.?? ik stuur je een dezer dagen een kaartje of een briefje…
  sterkte dus he… enne, die stoelen hebben ze niet bij Poortvliet in Tholen hoor !!! je moet echt de “echte” hebben !!!

  groetjes
  Ingrid