binnen

De zakjes vloeistof zitten er weer, om half 4 was ik klaar. Het ging deze keer wat sneller dan vorige keer, het deed ook niet zo’n pijn in mijn arm waar de vloeistof door liep, dus dat scheelde. Vreemde plek voor infuusnaald: vlak onder mijn li pink aan de zijkant, dus vlak boven het gewricht zat alles vastgeplakt, maar niet hinderlijk voor naaien.
De ruim 2½ li vocht die ik zo binnen heb gekregen zit nu in mijn gezicht (nee geen foto) en dat ziet er heel gek uit. Ook mijn vingers doen voelbaar mee, net kleine sausijsjes. De thee, koffie en water zit denk ik in de riolering, en heb geplast als een gieter, er kwam geen eind aan.

Ik had net als 3 weken geleden weer Corrie als kamergenote, en terwijl zij lekker zat te borduren (een schellekoort met wapens van Zeelandse plaatsen) heb ik 42 hexjes gemaakt. Ik had een stapeltje witte lapjes mee (voorgesneden hexagon vormen) en vond het wel overdreven zoveel, maar goed, beter te veel mee dan te weinig en dan duimen zitten draaien. Ze zijn allemaal opgegaan. Ook had ik een stapeltje gekleurde hexjes mee voor het geval dat. En die heb ik dus ook aan kunnen spreken; ik ben lekker bezig geweest. Corrie kletste de oren van mijn hoofd met haar schitterend plat Zeeuwse dialect en sappige verhalen (ik verstond het gelukkig goed vanwege een Zeeuwse collega die ik in de vorige eeuw heb gehad) en ze viel stil zo tegen 1 uur, net na het eten. Het was ondanks alles een gezellige dag.

Ik kreeg heel veel complimenten voor de mooie quilt van de Quiltned-ers die op bed lag en ook mijn sokken en muts werden uitbundig bewonderd. Ik had mijn digi mee om het te vereeuwigen, maar laat nou net de accu leeg zijn toen de verpleegkundige een foto wilde nemen! Jammer, de volgende keer ga ik daar zeker op letten.

Ik had me voorgenomen niet te zwaar te eten vanavond, zodat ik niet met volle maag naar bed moet. Dus rijdt Perry zo naar McDonald LOL, ik heb eigenlijk de hele dag al zo’n zin in een McFlurry (softijs met gemalen M&M met nootjes) “oja, en een fishfilet, en een kleintje frites.”, geen salade, die maak ik zo nog even zelf, met gerookte kipfilet en ei erdoor, superlekker!

Nog even genieten van het nog niet moe zijn, wel wat soezerig, maar ik kan nog wel wat doen zonder er bij neer te vallen (bij wijze van spreken).

Oja, bij www.stresseless.nl staat een gave stoel, de relexfauteuil, en die lijkt me wel wat om aan te schaffen. Ik zag vanmorgen deze op een reclame op tv en toen gaven ze die link op, en heel toevallig had een verpleegkundige het ook over dit merk en deze stoel; vrienden van haar hadden hem ook en waren er superenthousiast over. In Breda verkopen ze hem bij Hoogenboezem, dus wie weet.