bijna Mei

Vandaag weer lekker genaaid aan Tim’s quilt; ik heb al het eerste deel af en wil morgen het andere deel (dat uit 3 banen bestaat) af hebben. Tim is er zeer verguld mee, en terecht! Het spettert hier van de muur af. Ik dacht dat ik veel stof tekort kwam voor de banen maar vond nog een serie stroken achter mijn naaimachine.
Nu moet ik enkel nog stof hebben voor de biezen en voor de andere 7 blokken waar ik een kleine quilt van ga maken; ik maak nog 2 blokken en heb dan een quilt vban 110x 110 voor aan de muur.

Omdat ik vanmorgen heb kunnen uitslapen en niet moe was om 12 uur heb ik mijn middagdutje achterwege gelaten, niet zo slim. Vooral niet omdat het gisteren toch een vermoeiende dag was. Ik heb meer opvliegers dan gisteren en ook meer last van mijn darmen. Morgen sta ik weer vroeg op, ritme is toch wel heel belangrijk, hoe lekker het uitslapen ook is.
Ik duik erin, hopelijk niet teveel last van een droge keel vannacht, het was vannacht haast verstikkend. Gelukkig heb ik een klein spa-blauw flesje naast me zodat ik slaapdronken toch een slok kan nemen. 1x vroeg Perry of hij ook een slokje mocht hebben, in zijn droom denk ik, want ik kreeg verder geen zinnig woord uit hem nadat ik de fles terug kreeg.

0 gedachten over “bijna Mei

 1. inge

  de quilt wordt weer prachtig Shirley! kan het me voorstellen dat Tim content is!
  groetjes

 2. risja

  Hoi Shirley,
  Lekker vandaag weer bezig gewesst zag ik op de site.
  Is deze quilt een kant en klaar pakket?
  Ik vind hem schitterend lijkt mij moeilijk zo in de diepte werken. 😕

  gr.Risja