bijna klaar

Eindelijk begint er een opbouwende fase aan te breken in ons nieuwe huis ☺ Vanmorgen was de bouwvakker druk bezig een oude wc pot in te hangen in afwachting van de nieuwe potten, de koffie moet ergens heen. Daarna is hij aan de badkamer begonnen en toen ik ’s middags nog even lang kwam was hij al een heel eind op weg, alleen herkende ik de tegels niet helemaal en had zoiets van DUH? moeten die daar? Maar ik hield mijn mond, het zal vast wel goed zijn; we hebben toen zoveel moeten uitzoeken en bekijken dat je dingen door elkaar haalt. Het was in ieder geval niet wat we het allereerstBadkamer  hadden uitgezocht, dat donkergrijs en lichter grijs, want dat was bij een ander badkamerbedrijf. Maar nu zie ik zo dat gat in het midden van de badkamer (links van de meneer), en daar komt toch niks? Ja, de douche, maar de afvoer zit toch in de grond. Rustig ademhalen.

De schilder was vandaag beneden bezig met alles in de verf zetten, boven had hij het spierwitte al vervangen door een iets gebroken wit, het oogde gelig toen ik het naast het spierwitte zag, maar toen de hele muur gedaan was, zag het er wel rustiger uit aan de ogen.

Morgen wordt boven het laminaat gelegd op de slaapkamers van de kinderen en op de werkkamers dus dan is er weer een hoofdstuk klaar. De vloeren worden daarna afgedekt om beschadigingen te voorkomen, want we zijn er nog niet. Grote kans dat de deuren een stukje ingekort moeten worden vanwege de hoogte van laminaat, ik ben benieuwd of dat zonder slag of stoot lukt, het zijn immers geen houten deuren. Morgen komt ook de electraman de kabelgoten en zo monteren, en donderdag worden de ramen voorzien van ventilatieroosters. Duimen we allemaal voor droog weer.

Ik kom net terug van yoga en ben zo ontspannen, ik duik ook zo lekker in bed en voel nu al dat ik als een blok in slaap zal vallen. Niet vergeten morgen naar de opticien te gaan, er groeit mihoen uit mijn bril.Mihoen Ik dacht gisteren dus echt dat er iets van etenswaar aan hing ☺ En op de foto zie ik dat ik hem wel eens mag afstoffen!