Batiks en IPL

Batiks hebben niks te maken met IPL, maar ik ga in dit blogje over beiden bloggen, en over de batiks kan ik kort zijn: heb er niks meer aan gedaan. Zo, dat valt even vies tegen, we hadden allemaal minstens een affe top verwacht na het weekend, toch? Ikke wel.Maar in gedachte ben ik al aan de 2e versie bezig, aangezien ik nog een Bali pop over heb, en die lijkt me heel mooi als cobblestone. Oooh, ook weer zo'n makkie om bijna gedachteloos te doen, gedachteloos, mmm, heerlijk. Ik hoor iemand denken: "W.T.F. zijn cobblestones nou weer, ik kan ze met haar gedachteloze sprongen niet meer bijhouden", nou dit zijn cobblestones, my dear:Photobucket

Jaren geleden -denk ik- gemaakt van restjes, voor een geboortecadeau. Het zijn blokjes van pak en beet 6,5 inch, breedte van de strookjes/het middenblokje is 2½ inch.

Armpje had even rust nodig na het snijden van lapjes, blokjes, pomelo, uien, appels, pompoen, peren en helaas ook stofzuigen. Moest vanmorgen gebeuren, want om de kinderen nou het hele jaar door anti-histamine te laten slikken, dat gaat wel erg ver he. Ze geloven me ook niet meer in de herfst, als ze steeds moeten niezen en ik maar beweren dat het van de pollen in de lucht komt. Pollen in the room zal je bedoelen.

IPL, het is 6 dagen geleden dat ik in de stoel lag, en dat de flitslamp de haarzakjes aanviel, attack! En al die tijd geen pincet meer aangeraakt, maar ik heb er wel over gedroomd, dat ik zielsgelukkig was dat ik al die stoppeltjes uit kon trekken. Afkickverschijnselen. Ik heb 2 foto's die ik wel wil delen met jullie, ik bedoel, het is geen bikinilijn die ik met IPL laat behandelen, dat zou zelfs mij te ver gaan. Photobucket valt wel mee he, uuh nee. Ik wil ze weg hebben! Ik heb een paar dagen geleden een paar lange jongens afgeknipt, ze zaten in de weg met het eten en drinken, LOL.  Even geduld nog.

Photobucket mwah, maar het voelt anders alsof ik George Michael ben.

Photobucket

Komt wel goed uit, zo met Halloween voor de deur, ook met dat vlekkerige rode in mijn gezicht, komt daar ook van misschien, geen idee. Tja, dat heb je met gedachteloos. Shiiiit, kwart voor 6 en ik heb ook nog niks aan het avondeten gedaan.

 

0 gedachten over “Batiks en IPL

 1. Berna

  Nou ga dan maar eens snel naar je fornuis! Wij hebben het al op 😉 Half 5 thuis en de afwasmachine staat al te draaien.
  Maar verder ben je lekker bezig hoor! Fijne avond.

 2. Renske

  Troost je, ik moet ook nog beginnen met koken. 😉
  Leuk, de foto’s vooraf. Ben benieuwd naar de foto’s van na de behandeling. Volgens mij wordt dat heel erg mooi. Gelukkig ben je niet zo behaard als George, want dat is echt heel erg veel.

 3. Else

  Hopelijk is er toch nog wat op tafel gekomen! En uuh tkomt vast goed, als je er uit gaat zien als George ga ik met je op de kermis staan (lol) fijne dag, knuffel Else

 4. miranda sol

  Hihihi, die heksen hebben toch ook overal haren staan….best leuk zo rond halloween! Enne het is mij niet opgevallen hoor, volgens mij had je al een en ander verbloemd vanmiddag. Je zag er stalend uit oer-moedertje…hmmm hoe zouden die de haren verwijdert hebben zo lang gelee…
  Maar die blokjes, die cobblestones die vind ik ook zo lief….ook leuk in het zwart wit…voor als ik straks nog heel veel lapjes over heb. Misschien wil je er wat van gebruiken voor in jou diepte-quiltje( die voor Perry)…hihihi erg niet…nee hoor ik plaag je alleen maar. Kan ik wel vertellen nu Jack na 2 jaar eindelijk zijn “nieuwe” broek aanmag, omdat nu die pijpen niet zo vreselijk lang meer zijn.

 5. Hilda

  Ik ben zeer benieuwd of IPL aanslaat. Ik heb 2 x 8 behandelingen gehad. Eerst in het ziekenhuis daarna bij een schoonheidsspecialiste maar helaas weinig resultaat geboekt. Ik wens je veel sterkte toe.