an other Gardener’s Journal vervolg

In een dikke 2 uur had ik vanmorgen de hele quilt van mijn moeder al quiltend bezaaid met mooie blaadjes, af en toe leken het ook wel op hartjes, maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben heel blij met het resultaat want het is de quilt van een ander waar ik aan werk plus hij moet op een tentoonstelling komen te hangen in juni! Morgen de bies er op zetten?

mums Gardeners journal

Bij 2 of 3 blokken lijkt het me beter om nog iets in de lege plekken te quilten, maar eerst dan een ding daar borduren, want om daar nu zomaar iets door te quilten is niet mooi. Misschien een hekje of stukje van het huisje rechts achter de resting lady, en nog een paar rozen op andere kale plekken bij de andere blokjes. mmm, daar hebben we nog tijd voor om over na te denken.

mums Gardeners journal

Op een paar blokjes zijn de Sewline (grijze) potloodstrepen zichtbaar die we maar niet weg krijgen, en een tip van Mac ga ik morgen uittesten: ze adviseerde om de plastic gum te proberen van Edding R20 828133pricelist

0 gedachten over “an other Gardener’s Journal vervolg

  1. Thea

    Mooi gedaan hoor!
    Ik lees dat je ook problemen hebt met de sewline, ik ben er ook helemaal niet tevreden over. Zo’n gum heb ik ook, zal eens proberen of ik daar de lijnen mee weg krijg.
    Succes met het verder afwerken van de quilt.