alweer woensdag

Alweer de 5e dag na de chemo, het valt deze keer tegen wat energie betreft maar goed, ik mag niet klagen; ik ben niet misselijk enkel moe (ik denk altijd maar “het kan veel erger!). Mijn gezicht voelt op tijden als een pulserende tintelende hittepit en ik ben moe na haast geen inspanning (of valt brood eten met mond dicht onder inspanning). Het weer leent zich niet zo om nu buiten te zitten, we hebben net naar Greys anatomy gekeken, opgenomen van gisteravond, heerlijk genieten.
Daarna even puf om de pc op te starten, heel erg bedankt voor alle moppen die ik had gekregen weer, ik heb samen met mijn moeder hartelijk gelachen.
Uitzonderlijk: begrafenisondernemer op reis LOL
en dan deze
theoloog: Theo vertelde de waarheid niet

Zo heerlijk gortdroog!
Zopje heeft een nieuwe tic: hij probeert als hij klaar is met eten het dienblad over de voerbakjes heen te trekken. Slim, ware het niet dat de bakjes op dat zelfde dienblad staan! Je hoort dus de hele tijd een gklap en gerammel als dat beestje klaar is met eten. Het is dat de skates niet meer op de grond staan, want die wilt hij er ook nog wel eens overheen trekken. Raar beest.

0 gedachten over “alweer woensdag