terug gefloten

Juist ja, energie sparen en niet lekker bezig zijn als je je goed voelt, dat valt niet mee voor mij. Ik denk dat alle tuingereedschap achter slot en grendel moet zodra het mooi weer is en ik weer een veer van mijn lippen kan blazen. Maar ik heb hopelijk mijn lesje geleerd. Hoezo? Vannacht haast niets geslapen en vandaag voelde ik me als een verhitte vaatdoek, slap met ‘opvliegers’ en hondsmoe.
Geloof me, ik heb er van geleerd en zal zeker meer luieren en op een passieve manier genieten van de natuur en het mooie weer.
Vandaag weinig mooi weer, veel regen, zelfs even onweer en bliksem.
Ik ga weer gestrekt, laat me lekker verwennen door mijn moeder en door Perry die nu thee aan het zetten is.

0 gedachten over “terug gefloten

 1. inge

  weet je wat je moet doen op een mooie lentedag?
  hexjes mee naar buiten of een ander patch-werkje en lekker genieten in de schommelstoel, dat zal minder energie kosten 8)
  groetjes uit Poperinge waar er vandaag zon was, maar ook regen, donder, bliksem en veel wind…

 2. Jacqueline uit E-L.

  Hoi Shirley,
  gisteren las ik jouw verhaaltje met kromme tenen : ik dacht, daar gaat ze weer als een trein . Tegelijk van alles doen……wacht er toch maar een tijdje mee ! Maar nu lees ik dat je toch niet te oud bent om te leren LOL.
  Liefs van Jacqueline.

 3. ina klugt

  Hoi lieverd, neem je wel de tijd om af en toe even te LUIEREN. Ik kan het zelf ook heel slecht en dan heb ik niet eens wat jij hebt, alleen een K…..-rug en zo. Dus, doe voorzichtig. Maar dat deed je al vandaag.
  XX
  Ina

 4. Katrien

  hallo Shirley,
  niets forceren hoor anders krijg je toch maar een weerbots.Als het nog eens een mooie dag is ga dan zoals Inge al schreef rustig in je schommelstoel zitten genieten.

  groetjes Katrien

 5. monique

  Hoi Shirley,

  Lekker genieten van je nieuwe schutting vanuit je luie stoel. Het ziet er mooi uit zo. Er komen na je chemo’s en herstellingsperiode nog mooie dagen genoeg voor je om met kleine stukjes te tuinieren en met veel thee of koffiepauzes.

  Groetjes Monique

 6. Arja

  ga jij eens even snel stilzitten, anders moeten we je in een quiltje rollen en die dichtnaaien, hihi. of je in een leuk gequilt dwangbuisje vastknopen. mag je zelf het ontwerp kiezen.