feestweekend

Zaterdag was Suzanne’s verjaardag, 10 jaar is ze geworden en dat werd gevierd Jarig_1met zelfgebakken slagroomtaart Jarig2  en een zwemfeestje ’s middags met 4 vriendinnen. Tim ging mee als extra ‘bewaking’, hij vond het niet erg tussen de meisjes. Heerlijk weer dus de taart werd buiten opgegeten.

De volgende dag vaderdag, alle cadeautjes kreeg Perry op bed op eentje na; te groot en te zwaar. De grote doos stond al een paar weken in het schuurtje (beetje te vroeg gekocht) en was door personeel in de auto gezet en door mijn broer vanuit de auto in het schuurtje. En nu mocht Perry hem zelf daaruit halen en ook nog monteren. Gelukkig kreeg hij hulp van Evelien die alom geprezen wordt voor haar geweldige inzicht, ook wat bouwtekeningen enzo betreft.Vaderdag2 Het was een zware klus, veel duw en trekwerk kwam er aan te pas, maar na een klein uurtje was het klaar en kon Perry uitrusten.Vaderdag1 ‘De banaan" ligt inderdaad heel lekker.

’s Middags kwamen mijn ouders en broer, verjaardagsvisite en gelijk kon ik mijn vader zijn vaderdagscadeautje geven; een bbq set in een mooie alu.koffertje.Vaderdag3 Voor mijn moeder had ik een inklapbaar zitje gekocht voor in de douche, ik was het bij toeval tegen het lijf gelopen.

Het weer was iets te warm naar mijn smaak maar wel fijn natuurlijk om buiten te eten.

Ik voel me alweer een stuk beter dan gisteren, de antibiotica werkt prima en ik heb enkel nog een klierig kuchje; af en toe lijkt het alsof er een haar in mijn keel vastzit. Goed, het zal wel snel over gaan. Net als de gewrichtspijn/stijfheid in polsen en enkels vandaag, nog wel een gevoelige tong maar het eten begint goed te smaken weer. Ik voel mijn energie toenemen, niet dramatisch maar het valt me wel op.

Ik moest vandaag een drankje innemen verdeeld over de hele dag ter voorbereiding van de CT-scan morgenochtend, en morgenochtend krijg ik hetzelfde dat ik binnen een uur moet drinken. Om half 10 onder de scan, hopelijk een half uur later klaar. Ik zal dan bij het restaurantje een paar lekkere koeken meenemen om af te kicken. Woensdagochtend krijg ik de uitslag te horen als ik op controle kom bij de internist. En dan is de volgende controle pas over 3 maanden!

0 gedachten over “feestweekend

 1. Marjolein

  Hoi Shirley, ik hoop en duim voor je dat alles oké is!
  Wat een leuke banaan is dat! Fijn dat je je nu wat beter voelt!
  Groetjes, Marjolein

 2. Yvonne

  Hi Shirley,
  Hoe kan je nu willen dat Perry tuinkarweitjes doet? Met zo’n banaan in de buurt? ;-))
  Duim natuurlijk mee voor een goeie uitslag van de scan!
  Hou je toch nog maar wat rustig, hé!

  Byeeee
  Yvonne

 3. Katrien

  Shirley,
  ook ik duim voor goede resultaten van de scan.
  Goed gezien die banaan als kado,maar ook jij zult er kunnen van genieten hé.
  groetjes Katrien

 4. inge

  hoi,
  ik duim voor de goeie resultaten!
  wens je Suusje nog een late gelukkige verjaardag van ons?
  groetjes
  Inge

 5. Ariane

  Hallo Shirley,
  nog gefeliciteerd met al die heuglijke feiten. Verjaardagen, maar vooral de laatste chemo en niet te vergeten het pruikje wat nu in de doos zit. Geweldig is dat allemaal.
  Luister goed naar je lichaam en neem alle tijd die je nodig hebt voor alles.
  groetjes, ook aan DH en kinders, van Ariane