al 83 jaar and still going strong

Vandaag waren we naar Hoek gegaan om de 83e verjaardag van mijn vader te vieren, en voor het eerst in lange tijd hadden we geen bbq maar gewoon lekker soep met broodjes, gewoon om het een keer makkelijk te houden. Mijn moeder had zich toch nog een slag in de rondte gewerkt om taarten (slagroom en mocca) en choc.chip.koekjes te bakken. Hier zit mijn vader van ijs met slagroom te smikkelen  onderstaande foto was van begin van de middag, toen we nog niet in de gaten hadden dat het best wel lekker was om buiten te zitten (uit de wind en in de zon) Tegen beter weten in werden er pogingen gedaan om nog wat huiswerk te maken, maar na een half uurtje werden de boeken opgeborgen, ’t was te gezellig.

   Perry las even mijn dag van gisteren door, nee, we leven niet langs elkaar heen, hoe kom je erbij? De 2 jongste dames zaten zoals gebruikelijk al in no-time aan elkaar en anderen te plukken

en Henk kreeg geen kans om zelf zijn ijs op te eten, stelletje hongerlappen☺

nee, je blijft er af, da’s van mij…hap

en natuurlijk doken mama en ik even de naaikamer in om de nieuwste quilterigheden te bekijken, zoals haar quiltring (die normaal beneden staat bij de bank), de stitcheries en het grotere wisselhuisje, dat Don speciaal voor haar sneeuwmannen-maandquiltjes heeft gemaakt. en voor de mannen even deze foto: het verschil in afmeting, best wel klein he, de Singer Featherweight, en dan kan het plateautje links van de naaldplaat ook nog omhoog geklapt worden.

0 gedachten over “al 83 jaar and still going strong