Aan de slag

Voordat ik vanmiddag de strijk- en de vouwwas afhandelde, heb ik eerst vanmorgen de benedenverdieping gedaan,
IMG_7051 morgen doe ik de bovenverdieping wel.
IMG_7050en dan overmorgen het dak, babystapjes, dan gaat het vast wel goed komen. Ondertussen krijg ik dagelijks accupunctuur-massage van een hard spinnende Loki, haar nageltjes raken de huid net niet.
IMG_7039 IMG_2943 IMG_7037
Gisteravond schrok ik van mezelf, ik pakte met mijn linker hand de vork op, en waar ik op voorgaande dagen er verder niks mee kon doen, lukte het me nu om hem als schuiver te gebruiken om de zalige door zoon klaargemaakte gnocchi in Bolognesesaus -alles vers, ook geen pakje met sausmix- op de lepel te duwen; andere keren gebruikte ik mijn vingertopjes hiervoor.
IMG_2947
Elke dag een stapje vooruit!

4 gedachten over “Aan de slag

 1. Truus

  Geweldig zo’n zoon die het eten klaarmaakt en dan nog zonder saus uit een zakje!! Hulde!!!
  Zo zie je maar hoe goed katten accupunctuur helpt!
  gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

  1. sylvia

   fijn, meid, dat het een stukje beter gaat, ook al zijn het kleine stapjes!
   groetjes, Syl

Reacties zijn gesloten.