A Tale of 2 Kitties in wording

Vanmiddag was er weer bee, deze keer bij Miranda'ke, en met de naaimachine onder de arm, uh, achter me aan trekkend, en voor me uit lopend Sam met zijn Bolletje beschuit toeter op, liep ik de zonnige kamer in, en installeerde me aan tafel. Julie zat tegen een deadline aan en kon helaas niet komen, Angela kwam wat later, en we hadden een gezellige middag.Photobucket Mijn tafelgenotes zaten aan hun Phoebe te werken met het handje, en ik was begonnen aan de 9-patches van de tale of 2 kitties, wat een heerlijke stofjes om mee te werken, zo fleurig en lieflijk.

Thuis gekomen ben ik gewoon verder gegaan met naaien, ik hoopte de top af te krijgen vanavond, maar ik verslikte mezelf een beetje in de hoeveelheid werk. Het zijn wel simpele blokjes, maar ondertussen stop je er toch veel tijd in. Stikken, strijken, stikken -ondertussen kijkt Perry naar een dvd over de seriemoordenaars in Amerika, land of great opportunity (niet de naam van de dvd)- strijken, stikken, -kopje koffie Shirley? ja doe maar, lekker-  strijken, stikken- slokjes koffie, strijken, op de grond uitleggen, want volgens mij doe ik iets verkeerd, of niet? Photobucket Nee, gelukkig, ik heb dan wel de 9-patches wat kleur betreft op andere plaatsen gestopt dan in het voorbeeld, -vele stofjes/blokjes liggen nog op tafel- maar een beetje eigen inbreng kan geen kwaad. Beetje van mezelf, en een beetje boel van Redrooster fabrics , alwaar je het patroon gratis kan downloaden! Is ook een leuk patroon voor andere paneelstoffen, maar dan moet je wel de patches aanpassen naar formaat paneeltjes. Gaat de top morgen afkomen? Wie weet.

0 gedachten over “A Tale of 2 Kitties in wording

  1. Guute

    Prachtige poezenquilt! Alleen zouden het voor mij hondjes mogen zijn maar dat is een heel persoonlijke voorkeur!
    P.S. Je bent de eerste blogster waar ik echt thuiskom. De meesten hebben al een nieuwe layout voor hun blog.