Opletten

Op weg van Tilburg naar huis werd ik langs rechts zo hard ingehaald en afgesneden, dat ik de luchtdruk van die auto voelde šŸ˜±ā˜¹ļø het had niet veel gescheeld of het was slecht afgelopen daar in het drukke verkeer waar ik niet als enige vrachtwagens aan het inhalen was met 100 km/u. Hij schoot voor me en gelijk weer naar een gaatje rechts en weer links en bijna miste hij de afslag naar rechts maar gelukkig was daar nog een gaatje waar de weg zich afsplitste, over het verdrijvingsvlak voor een auto schietend die ook snel kon remmen. En overal waar hij inhaalde zag je remlichten van geschrokken bestuurders. Man man man, en waarom?

Even later stond ik in een kijkersfile want oooh op de snelweg de andere kant op zag men een auto die net op een takelwagen was getrokken, spannend šŸ˜± de autoā€™s trokken toen snel weer op, want er was verder niks te zien, hoewel de bestuurder voor me en naast me niet in de gaten hadden dat ze konden doorrijden, ze keken allebei naar hun schoot waar ze, laat me raden, een telefoon vasthielden? 

In onze hal hangt een pentekening van Janne, (foto van afgelopen Mei)
IMG_2775
en toen ik bij binnenkomst er naar keek, vroeg ik me af hoe ver ze al is gekomen met een prentenboek voor kindjes, dus ging ik snel naar die pagina op haar website om te kijken.  ā€œVer weg van hierā€ heet het, en het zou deze maand al klaar zijn šŸ˜Š Ik heb meer voorbeelden gezien dan nu te zien zijn, en vind het zo mooi, dat ik het zeker ga kopen. Dieren die avonturen beleven, geweldig toch? Ik weet zeker dat Sophietje het heel leuk zal vinden als oma hieruit gaat voorlezen.
Janneā€™s boekpresentatie staat in de agenda op 11 en 12 januari in het Oude Raadhuis in Beek en Donk, even opgezocht, dat ligt rechts tussen Eindhoven en Den Bosch, iets boven Helmond.

Nog even kwijlen bij de schitterende kleuren van de wilde wingerd
IMG_3896
Zo mooi šŸ˜
IMG_3897
En nu de bladeren rood zijn kan ik goed zien waar ze over de grond kruipen richting de Leylandii haag, wat niet de bedoeling is, dus die scheuten knip ik asap weg.

Mijn bodywarmer is klaar bijna klaar, ik wil er toch nog een rits of houtje-touwtje sluiting op zetten, maar ik heb hem nu al aan, en lekker dat-ie zit šŸ‘Œ en ja, dat zijn serieuze zakken šŸ˜Š 
IMG_3894
Ik kan morgen op de markt kijken of Pimmetje een rits in deze kleur heeft, daar gaat eigenlijk wel mijn voorkeur naar uit.

4 gedachten over “Opletten

  1. Mieke Van den Burg

    Mooie kleur bodywarmer. Ipv rits grote haken en ogen? Dan heb je meer bewegingsvrijheid met tuinieren, denk aan hurken bv, of gewoon bij ’t zitten.

    Snelweg gebruikers van dit soort kicken er op, om zo te rijden. Vreselijk.
    Grtjs Mieke

  2. Ria van Slingerland

    Shirley, wat een fantastische bodywarmer! Jij komt warmpjes de winter door.

    Wat die verkeersidioot betreft: ik hoop dat hij een keer tegen de lamp loopt en zijn rijbewijs kan inleveren
    Want zo iemand is een gevaar a op de weg!!!!!!

    Groetjes, Ria.

  3. Jacqueline.

    Mooi zeg, die bodywarmer.
    Zenuwenlijders denk ik dan, die soort automobilisten pppffff.
    Maar het is behoorlijk irritant.
    Groetjes.

  4. Truus

    Wat is het een prachtige bodywarmer geworden en met een 2delige rits heel handig. Zo’n rits die je van boven en van beneden open kunt ritsen.
    Hoop niet dat die automobilist een noodgeval/sterfgeval had waar hij heen moest,maar je weet soms niet of het een verkeersidioot is of iets anders….gevaarlijk is het zeker en onverantwoord ook.
    Gelukkig ben je veilig op je bestemming aangekomen.
    groetjes, Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.