Zalmwraps. Omdat het zo lekker is en je staat er niet lang voor in de keuken, je kan ze van te voren klaar maken -als je er op tijd aan heb gedacht- en je hoeft er niet voor te koken. Voor 6 personen heb je 2 zakjes slamix nodig, 1 kuipje Paturain, 1 pak wraps mits er 6 in zitten en 2 pakken gerookte zalm.
Vervolgens doe je royaal sla er op:
Om het extra knapperig te maken kan je dunne reepjes komkommer er op leggen.
En daarop komt niet al te royaal de van te voren in reepjes gesneden zalm op, meer is dus in dit geval niet beter:
Mocht dit oprollen moeizaam gaan, duw dan met een mes de inhoud van de wrap even tegen om het wat strakker op te kunnen rollen.
Nu even de alufolie er stevig om wikkelen
en hij kan bij de andere 5 gezellig in de koelkast liggen tot het etenstijd is:
Eet smakelijk.
wat is dat lekker hé?
Ik maak ze ook steeds vaker en manlief vond er eerst niet veel aan, maar die reaktie krijg ik al niet meer, zeker niet als ik er voor hem 1 maak met warm vlees! 😉 Hij is nog van de ouderwetse mening dat avondeten warm moet zijn!groetjes, Adrie
Nog nooit gemaakt . Dat ga ik zeker eens uitproberen ! Missen kunnen we niet na zo’n duidelijke uitleg . Hmmm van mij mogen der nog zo’n leuke tips komen :o)
Mmmmmm njammie!
Heb ze al eens geproefd op een bee of quiltweekend!
Kookles. leuk hoor dit ga ik zeker een keer maken dat kan niet mislukken, bedankt.gr.
Ohhhhhhh Shirley die ga ik uitproberen, dat ziet er SUPER lekker uit.
Eet ze smakelijk, groetjes Else
ziet er heerlijk uit! smakelijk!
is inderdaad heel lekker!
groetjes Evelien