80 jaar

morgen 5 september wordt mijn vader 80 jaar! Zondag hebben ze het met de familie gevierd, een BBQ in de open lucht, het werd wel spannend met al die donkere wolken maar gelukkig waaide het te hard om te regenen. Het was heerlijk weer, niet koud of zo, en we hebben lekker gegeten. Dat de oudste 2 dochters van Henk en Marijke er niet bij waren was heel jammer maar des te meer bleef er voor ons over 😉 IJs met warme kersen en slagroom toe, wat een zaligheid! Tuurlijk was er veel vlees over, spiesjes en spare ribs en kipkluiven enzo, en dat hebben we allemaal verdeeld en mee naar huis genomen. Jammer genoeg ben ik de snijboontjes uit hun eigen tuin vergeten mee te nemen dus moest ik voor vandaag toch nog inkopen doen. Het werd sla met gebakken aardappelen en dan de spare-ribs en speklapjes erbij.

Pin_1 Vanaf vrijdag ben ik ook lekker bezig met het versturen van de speldjes die we (team van de Quiltkletsers) hebben laten maken nav een Logo-wedstrijd. Het ontwerp is heel fris en zo ook het speldje, dat met goud is afgezet. Nou ja, niet echt goud. Wat is Girotel toch een uitkomst, ik hoef geen afschriften af te wachten om te zien of iemand al betaald heeft; ik klik met de muis en zie gelijk wie wat betaald heeft, ideaal. Ik ben al 32 speldjes kwijt en heb nog eens 11 speldjes die wachten op betaling om dan de deur uit te kunnen.

En verder heb ik PayPal lekker kunnen gebruiken om quiltboeken te bestellen; een Australische quiltster heeft 72 manieren beschreven om een quilt door te quilten anders dan mbv meanderen of stippelen. http://origidij.blogspot.com hier is haar weblog en als je naar beneden scrolt kan je haar boek beschreven zien. Er staan trouwens hele mooie quiltjes op haar blog, heel kleurrijk!

Morgen een drukke dag! Van 13.00 tot 18.00 uur heeft het Stoffenhoekje in Heerle een open middag, met cursus presentatie. Maar er zijn ook nieuwe stoffen te bewonderen (en kopen) en ze heeft nu ook FQ’s te koop, los en als pakketjes! De patronen van McKenna verkoopt ze ook met bijbehorende stoffen, geweldig! Verder heeft ze kerststoffen voor 7 euro per meter en heeft ze een rek kinderkledingstof die voor 8.50 per meter de deur uit mogen. Ik ga er heen, zal genoeg geld mee moeten nemen want Janny heeft geen pinautomaat. Gelukkig maar, op die manier houd ik het toch enigzins binnen de perken. Ik hoop er om half 2 te zijn tot een uur of 3 denk ik; we (de kids en ik) hebben een tandartsafspraak om kwart over 4, het is bij mij dan bijna een jaar geleden dat ik geweest ben, hopelijk heb ik geen gaatjes.

0 gedachten over “80 jaar