6e Girls Day Out blok

Photobucket is het geen schatje? Cute huh?

Photobucket

Ik vond het werken aan dit blok heel leuk, ook omdat ik helemaal tevreden ben met de gekozen stofjes en knoopjes -de kat op het dak is mijn idee, misschien nog een kat op de kast? Nu nog een wandelwagenknoop oid vinden om voor de deur te zetten, en de rest van de blokken maken. This was a nice block to make, I’m thrilled to bits with my choice of fabrics and buttons -the cat on the roof is my own idea-; now all I need to do is find the right prambutton or pram appliqué to put in front of the shop. And make some more blocks, of course.

En vanaf morgen is er een quilttentoonstelling van de Diamond Patchers in Terneuzen «klik, echt de moeite waard! Er zijn 2 quiltwinkels aanwezig, en zo’n 200 quilts. Mijn moeder kan je vrijdagmiddag en zaterdag bezichtigen (kijken doe je met je oogjes), ik ga ook vrijdagmiddag, om de fans van haar af te slaan. From thursday till sunday you can admire over 200 quilts made by The Diamond Patchers (from DOW chemical) in Terneuzen , I’m planning on going friday afternoon ☺

Photobucket

0 gedachten over “6e Girls Day Out blok

  1. Guute

    Vrijdag kan ik er niet zijn. Quiltbee in Poperinge. Zaterdag gaat het ook niet en heel misschien zondag maar dan moet ik wel nog koken voor het bezoek ’s avonds. Girl’s day out vind ik nog altijd magnifiek. Staat op mijn lijstje als nr. 2 genoteerd.

  2. miranda sol

    Wat wordt het leuk zo he! En die kat op het dak, ik zou zweren dat die er gewoon bij hoorde. Ben dan ook erg benieuwd naar het geheel. Big hug from Virginia