2e Paasdag

Heel veel huishoudens hebben paastakken in huis, in een vaas of pot (of tegen het plafond), en deze zijn dan behangen met balletjes, strikjes, beestjes en zulks. Die mensen hebben geen Zipje en Zopje rondlopen, die het tot hun taak zien om deze takken ze snel mogelijk te ontdoen van hun versieringen, en het liefst gaat de vaas dan ook om. Dus geen paastakken in huis, nee, wij hebben het groots aangepakt en hebben paasverlichting in een boom, buiten! Deze foto is gisteravond genomen, het prille blad van de boom bedekt al een deel van de lichtjes, wat het een feeërieke sfeer geeft, vooral als blad en lichtjes zachtjes bewegen in de wind.

Photobucket De oplettende lezer weet dat deze verlichting al een paar maanden in het boompje hangt, ik vind het te mooi om weg te halen.

Nog een mooie foto, en ik heb het strakke plan gevat -een paar dagen geleden- om er alleen maar naar te kijken.

Photobucket Geen snoep meer voor mij, de koekjes wil ik niet horen roepen, en de chipsjes moeten al helemaal hun mond houden! Het eeuwige gevecht is weer begonnen, en mijn doel is om minstens 10 kilo kwijt te raken voor de zomer.Photobucket Veel fruit, goed aan de kraan hangen, meer bewegen, ah ja, ik weet wel waar het door komt, als de input groter is dan de output, dan gaat het mis. De Weightwatchers coach kan me donderdag weer verwachten, ik heb haar peptalk en de wekelijkse confrontatie met haar weegschaal als stok achter de deur nodig, ook al gaf het invullen van de test op de diabetes-site ook al genoeg motivatie. Als je een serieuze ziekte kan voorkomen door 'simpelweg' af te vallen, dan ben je toch gek om het te laten?

'Simpelweg', ha, laat me niet lachen; de psyche doet rare dingen met de mens, het eten -lees koekjes in de trommel- gaat tegen je praten, en de onrust en bewegingsdrang -vooral richting keuken- nemen toe naarmate de dag vordert, met een bewegingspiek van de kaken rond 4 uur 's middags. Lees hier meer over gezond eten, met lekkere recepten onder het recepten tab-blad. We gaan d'r weer voor!

Photobucket

0 gedachten over “2e Paasdag

  1. Renske

    Mooie paasboom. 😉
    Succes met het afvallen. Het is en blijft altijd moeilijk dat als je afgevallen bent, om op dat gewicht te blijven. Er zijn veel te veel lekkere dingen op de wereld.