2e paasdag


Hij is klaar, de sunny side up. Gisteren en eergisteren in etappes nog zitten naaien om hem vandaag aan mijn moeder te kunnen geven. Ze was er heel blij mee en ontroerd ook. Ik was ook heel blij dat ik dit gewoon weer kan doen!


en sinds enkele dagen staat de Japanse kers in volle bloei en hoor ik ’s morgens de hommels zoemen. Als ik het raam open doe kan ik zo een bloemetje plukken (doe ik niet hoor, ze blijven aan de boom veel langer mooi) En als de zon erop staat lijken het allemaal lichtjes in de boom.

Vandaag veel last van de chemoklap gehad, moe, branderige ogen, moe, weinig smaak meer en droge mond. Ook ’s nachts drink ik regelmatig uit mijn spaflesje. Ik kijk nu wel goed uit, want de vorige keer goot ik water mijn neusgat in ipv in mijn mond, en dan ben je wel goed wakker daarna! Ik voel echt de gifzooi door mijn lijf gieren weer, het blijft me verbazen dat dit niet went.
Nog 2 keer hierna, 4 Mei en 26 Mei. YES!!

Het Paasgevoel zit er niet echt in hier in huize Jacobs, voor de vorm hebben we met de lunch maar eieren gegeten in alle vormen; zacht gekookt, hard gekookt en als eisalade met mayo. Chocolade paaseitjes hebben we maar een paar van in huis, zo’n verschil met vorig jaar toen we een maand later nog tegen heug en meug eieren en paashazen zaten te eten.We werdern er gewoon blasé van, “He, nee he, niet weer een chocolade eitje.”

0 gedachten over “2e paasdag

 1. Katrien

  Hallo Shirley,

  wat is ie mooi geworden je sunny side up,en ik kan geloven dat je moeder er heel blij mee was.
  Oei,weer wat nevenwerkingen van je chemo,maar denk dan van nog even doorbijten en dan ben ik er vanaf.Alvast veel goeie moed meid.
  groetjes Katrien

 2. Yvonne

  Vooruit kijken meis! Vanaf 26 mei is het in huize Jacobs iedere dag feest! Ik duim er voor!
  Liefs van
  Yvonne

 3. inge

  hoi,
  prachtige quilt! prachtige boom!
  en inderdaad: nog twee keer en dan is ’t gedaan met die stomme chemo! ik duim!
  groetjes uit Poperinge!

 4. monique

  Hoi shirley,

  De quilt is prachtig geworden. Nog even volhouden, de laatste loodjes wegen het zwaarst, maar straks is de vreugde het grootst.
  Je prunus is op zijn allermooist dit jaar. Ik ben er jaloers op. De onze heb ik verkeerd gesnoeid. Stompe takken en dunne twijgjes eraan.
  groetjes