2011 in vogelvlucht

Ik dacht niet dat ik zoveel had afgekregen dit jaar, met hulp van Zipje en Zopje uiteraard.

Als je pc gaat steigeren van deze slideshows, komt het omdat er teveel draait (of je hebt geen Adobe Flashplayer op je pc/laptop). Je kan met de muis over het slideshowschermpje gaan waar je nog niet naar wilt kijken, en dan zie je onderin beeld de tekentjes zien zoals op deze foto:

en dan druk je op het (middelste) stopsymbooltje. Dan staat het dus even stil, en als je later weer wilt kijken, dan… precies, druk je op het middelste knopje, dat als een pijltje eruit ziet.

En nu niet denken dat ik me ga vervelen de komende maanden (jaren), want er ligt nog genoeg om af te maken, genoeg voor zeker nog een jaar plezier!

En volgens mij is dit nog lang niet alles.

Ps: werken de slideshows niet ( volgens mensen die het kunnen weten komt dit echt omdat je geen Adobe Flashplayer op je pc hebt. Klik dan hier, en je komt in mijn foto-album, en dan kan je hopelijk via daar wel de slideshows bekijken.

0 gedachten over “2011 in vogelvlucht

 1. marion

  ooh die tasjes die herinner ik me nog, die waren zo ontzettend leuk, daar ben ik wel een klein beetje jaloers op dat je dat kan……..kleine tasjes maken……..

 2. creatievelingelly

  Ik heb niet bij kunnen houden hoeveel affo’s je nu het hebt. Maar jeetje wat een energie om dit allemaal te maken en natuurlijk onder het goedkeurende oog van Zipje en Zopje. En die laatste quilt voor je broer is ook prachtig geworden, mooi quiltwerk. Op naar 2012. O nee, eerst nog in 2011 a tale of two kitties af, want dat gaat je lukken.
  groetjes Elly

 3. Gert

  Helaas werkt de slideshow hier niet op het werk, maar ik zal vanavond thuis even kijken. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

 4. Marloes

  Wat een ongelooflijke hoeveelheid! Veel plezier in het volgende jaar, met afmaken en natuurlijk weer een heleboel opnieuw beginnen!!

 5. Johanna Zweden

  Wat ziet het er vreemd uit Shirley, je blog!!maar zet je er weer bij

  Wat heb je veel gedaan het afgelopen jaar, maar het een is nog mooier dan het ander.

  Gelukkig Nieuwjaar, met veel liefde gezondheid geluk en creativiteit
  Gr Joke

  PS de oliebollen zijn nog niet gebakken!! en ik hoop dat jij niet al teveel op te ruimen hebt vandaag!

 6. PetraM

  Wat heb je veel gedaan het afgelopen jaar. En allemaal even mooi. Ook voor jouw en je dierbaren een goed, gezond en creatief 2012.