2 meisjes en 1 kopje

Sinds de komst van de webcam en Youtube kom je de gekste, liefste, mooiste, leukste en raarste dingen tegen, ik kijk er graag naar, vooral als het grappig is. Er is 1 filmpje dat ik no f..way zal bekijken, maar de reacties van mensen die dit filmpje bekijken zijn weer wel de moeite waard.

Het gaat om het filmpje ’two girls one cup’, waar 2 meisjes liefkozend beginnen, tot er eentje in een kopje poept, de ander gaat er aan likken en dan kotsen ze in elkaars mond en slikken nog ook, of zoiets. Er is hier in huis niemand die het gelukkig slechts1 minuut durende gore gedeelte van het filmpje heeft kunnen afkijken. Perry haakte al naar een paar tellen af, toen de inhoud van het kopje geproeft werd. Te goor voor woorden, in sommige reacties hoor je ook dat de mensen spijt hebben dat ze het hebben gezien. De links die ik hier onder zet zijn dus allemaal grappige reacties opgenomen met de rug naar de pc-monitor toe, je krijgt dus niks van het gore te zien.

Deze vind ik tot nu toe de leukste reactie, vooral omdat gelach op je eigen lachspieren werken. En nog eentje hier leedvermaak en walging en deze is ook heel leuk, en dan moet je op de stoere jongen rechts letten. Bij deze man is duidelijk een snaar los, wel grappig hoor, dus gewoon kijken. En is dat een quilt of zo die hier op de achtergrond hangt?

Wil je na al deze info toch het filmpje met eigen ogen zien, dan moet je even naar dit filpje kijken waar een jongen je -in het Engels- vertelt waar je het kan zien, het is dus wederom niet de link van het bewuste filmpje dat ik geef. No way.

Veel kijkplezier.

0 gedachten over “2 meisjes en 1 kopje

  1. Marjolein

    Heb niet gekeken, zoiets interesseert me niet echt gelukkig. Wat ik het erge hier van vind, is dat jongeren die dit zien, hun grenzen van normaal en niet normaal verleggen. Maar ja, dat vind ik van nog wel meer dingen. Sterkte met de verhuizing, nog even en je ligt lui acherover op de bank te genieten van alles. Groetjes, Marjolein.