zondag rustdag…NOT..nog 3 nachtjes slapen

Vanmorgen ging alweer vroeg de wekker, Perry zou met Tim en Evelien om half 10 naar ons nieuwe huis gaan om de kasten die we gisteren bij Ikea hadden gekocht in elkaar te zetten. Alleen, om 8 uur goot het en lag het bedje nog zo lekker, dus kwam ik er even uit om het vers gebakken brood uit de oven te halen en op een rooster te zetten, de katten binnen te laten en eten te geven en de eerste was (de nieuwe onderlakens van Tim -gitzwart-) aan te zetten. Oja en de droger vol met handdoeken ook aangezet. Toen ik in bed wilde kruipen was ik eigenlijk klaarwakker en Zipje lag op mijn voeteneinde. Toch heb ik het in bed nog een uurtje volgehouden 🙂 Om half 11 vertrokken ze gewapend met gereedschapskist en proviant.

Terwijl ik na wat inpakwerk eindelijk aan de koffie kon gaan zitten ging de telefoon; Evelien vroeg of ik mijn mobieltje even wilde brengen omdat ze de foto’s die ze van mijn kast had genomen bij Ikea nodig hadden om hem in elkaar te zetten. Ze waren al klaar met alle boekenkasten en cd kastjes en hadden het frame van mijn kast al bijna in elkaar.H1_2

Dus toen ik half 1 even naar ons nieuwe huis reed, was ik van plan zo weer terug te rijden; 3 uur later had ik de 2 nachtkastjes voor ons bed in elkaar gezet,H6_2  zaten mijn knieschijven ergens op mijn scheenbenen en had ik een bijna blaar in mijn re.hand van de schroevendraaier. Op mijn werkkamer waren ze al een heel eind:H2_1

Hier Perry’s werkkamer, sjiek he?H3_2

en de badkamer H5_2  de douchewand moet nog komen ergens tegen Sinterklaas denk ik. Dus gaan we douchen in de kleine badkamer waar geen wastafel nog staat, en dan lopen we in ons blootje over de overloop naar de grote badkamer om de rest van het werk te doen. Gelukkig hebben we iets voor de ramen hangen zodat we geen bon kunnen krijgen voor onzedelijk gedrag. Nee, ik heb geen foto van die vitrage-achtige luxaflexgevallen, wel van onze slaapkamer (de foto heb ik express dwars laten staan): H8_2

en van Suzanne’s kamer: H4_1 mooi zijn die ook he, heeft ze zelf uitgezocht. Zal proberen er aan te denken morgen een foto te maken van de gordijnen van de woonkamer, Tim en Evelien’s kamer en de overloop.

Morgen gaat een hele drukke dag worden, ik heb een lijstje gemaakt met allemaal vragen voor de bouwregelneef; waarom de verwarming het niet doet bv. Het was zo koud in huis, niet normaal, terwijl de ketel wel aan stond maar 0ºC watertemperatuur aan gaf. Dat kan toch niet, da’s ijswater! De airco’s die tevens als bijverwarming werken deden het ook niet, want er zat nog geen stroom op en de afstandsbedieningen waren pleite. En wanneer de BecoStone mannen komen om de vloer te doen, want zo te zien hebben ze hem wel geschuurt maar niet gekristalliseerd. En de schilder moet echt voor donderdag de plinten in de kamer hebben geschilderd, want anders kunnen de verhuizers de kasten niet op hun plek zetten. 

Ik gillend gek? Welnee, het lijkt wel mijn hersens aan een soort mentale onderkoeling leiden, ik zie het wel allemaal. Je moet natuurlijk ook voorkomen dat je na de verhuizing in een heel groot gat valt, zonder bouwlui over de vloer om je over op te winden en zo. Het komt uiteindelijk allemaal wel op zijn pootjes terecht. Op hoeveel pootjes weet ik nog niet, maar met z’n vijfen bij elkaar houden we vast genoeg pootjes over om te kunnen functioneren. Hier kan je een leuk filmpje zien over echte pressure , het begin is wat rommelig misschien, maar het volhouden waard, vind ik. Of als je nog ruiger wilt zien klik dan maar hier op.

Nog 4 nachtjes slapen en dan gaan de verhuizers inpakken. Nog 5 nachtjes slapen en dan is het wegwezen geblazen!

0 gedachten over “zondag rustdag…NOT..nog 3 nachtjes slapen

  1. Anita der

    Zo, het begint nu ergens op te lijken, de laatste puntjes op de i en dan verhuizen. Heel veel succes en sterkte. Jullie vormen een prima team.

  2. Maria

    Hoi, Via het net kwam ik toevallig op jullie site. Zijn/waren jullie tevreden over het werk van BecoStone? Daar ben ik erg benieuwd naar.

  3. Shirley

    Maria, de mannen van BecoStone zijn echte vaklui; helaas was onze vloer al dusdanig ingesleten dat ze het niet diep genoeg hebben kunnen opschuren om het weer egaal glimmend te krijgen, daar waren ze heel eerlijk in. De reparaties van de scheuren zijn super gedaan, niets dan lof!