17 aug trouwdag

Gisteravond klokslag middernacht lag ik al op bed en was bijna in slaap toen ik een herrie van muziek uit Perry’s werkkamer hoorde komen. En wat ik niet snapte was waarom hij opeens zijn deur open liet staan toen hij zijn kamer uitliep, richting ons bed. Tot hij zei "Gefeliciteerd met ons trouwdag meisje, al 17 jaar de mijne!", en ik uit die herrie opeens een bekende deun herkende. De trouwmars van Mendelssohn ☺ Toen was het geen herrie meer en was ik klaarwakker.Lief De kinderen heb ik er niet over horen klagen vanmorgen, dus viel het wel mee met de volumeknop.

Over 2 uur zit ik net als 17 jaar geleden weer bij de kapper, ook toevallig.☺ Ja, toevallig, want toen ik gisteren die afspraak maakte had ik de datum niet in de gaten, foei.

0 gedachten over “17 aug trouwdag

 1. Caroline

  Shirley en Perry,

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag en dat er nog vele mogen volgen.

  Caroline

 2. Anoniem

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag , ik drink in ieder geval mijn watertje op jullie gezondheid en op nog vele mooie trouwherdenkingsdagen ! [hoeveel punten krijg ik daarvoor bij scrabble? ]

  Marlies

 3. Astrid

  Alsnog van harte proficiat Shirly! Naturlijk met jullie trouwdag (1990 is een goed trouwjaar LOL) maar ook met de sleutel van jullie nieuwe huis! Heel veel geluk!