reacties op reacties

Helemaal vergeten: in het huis zit 1 keuken, 1 grote woonkamer, hal groot genoeg voor Tim om pokeravondjes in te houden, 2 badkamers (1 grote en 1 kleine), 2 wc’s en 6 grote slaapkamers, waarvan er 2 gebruikt gaan worden als hobbykamer/werkkamer. Ook zit er een ruime garage en flinke bijkeuken in.

We krijgen dus 1 kamer minder dan in het huis waar we nu wonen, T9_2 ook geen kleine huis☺. De reden dat we verhuizen is omdat de slaapkamers van de kinderen klein zijn. Perry en ik hebben als hobbyruimte allebei een grote kamer ingepikt en willen (en kunnen) niet meer naar een kleinere kamer oversteken. Dus ja, als we deze hobbies niet zouden hebben hadden we ook niet hoeven te verhuizen; we wonen hier heerlijk met een schitterende tuin, lekker vrij ook en dicht bij winkels en school. Wel een levendigere buurt dan waar we naar toe gaan, komt ook omdat we nu aan een drukke doorgaande straat wonen. Ik zal het hier best gaan missen, vooral de tuin met al zijn romantische hoekjesTuin_194_1 , de vele bloeiers en lekkere peren- en pruimenboom en frambozenstruiken.Maar dit zal in de nieuwe tuin ook wel in te passen zijnT1_4 S17_1   . View_from_room

Paulusvrouwtje: Zipje en Zopje waren inderdaad 2 potloden, de hoofdfiguren in het boek dat Bert voorlas: de avonturen van Zipje en Zopje" Zipje en Zopje  en zo heten ook onze 2 jeweetwelkaters, uit het asiel opgepikt toen ze net een half jaar oud waren. Ze hadden saaie namen en we wilden ze vernoemen naar een bekend duo. Omdat we toen nog heel veel naar verhalen en liedjes van Sesamstraat luisterden, schoten deze 2 namen ons te binnen. Beetje gekke namen maar wel lekker kort en je kan als je ze roept lekker lang uithalen met de eerste lettergreep. Ziiiiiiiiipje, Zooooooopje.

Vanmorgen kwam een man van een verhuisbedrijf om alles te bekijken om zo een offerte te kunnen maken. Hij belde of het goed was dat hij een uur eerder kwam vanwege uitvallen van een afspraak, en ik vond het goed, hoewel dit betekende dat ik er een tandje bij moest zetten wat opruimen betrof. Suzanne d’r kamer was zo’n puinhoop dat ik maar snel van alles in haar kast heb gegooid, dat ruimt ze zelf maar op. Bed was kop over klote en gordijnen zaten nog dicht, bureua en vloer en stoel lagen vol zooi. Lijkt dus erg op haar moeder ☺ Terwijl ik daar bezig was hielp Tim met de kamer beneden stofzuigen.

Zo ziet mijn werkkamer er momenteel uit:Bende1 Bende2 Bende3Bende5nog allemaal van het maken van de kleuterquiltjes, alle stof lag eerst rechts op een hoop, en keurig in stapeltjes op de strijkplank, maar toen moest ik spelden zoeken, en nog een snijmes en zo, en ja, dan ligt het allemaal zo overhoop. Zipje lag er laatst bovenop ☺ maar toen kon ik de digi niet vinden anders had ik daar nu een mooi plaatje van kunnen laten zien.

Ik had de verhuisman voorbereid op mijn zooi, hij knipperde niet eens met zijn ogen, dus het viel mee. Hij adviseerde wel dat ik alle lapjes in afgesloten boxen stop, zoals die waar de meeste al in zitten, zodat het ook voor mij overzichtelijk blijft na de verhuizing. Ik ga dus zo naar de HEMA kijken of ze ze nog hebben. 

0 gedachten over “reacties op reacties

 1. Adrie J.

  Shirley, wat ben ik blij dat ik niet de enige ben die er zo’n klere rotzooi van kan maken ;-)))
  Soms denk ik wel eens, kon ik maar met een toverstafje zwaaien en swoef, het staat allemaal weer netjes op stapeltjes. Ik weet best hoe ik het wil hebben en af en toe krijg ik een moment…..maar als je dan weer eens iets moet uitzoeken, net de onderste van de stapel, of de onderste uit de doos of zit het nou in die zak , of was het die tas??????
  Hééééééél herkenbaar denk ik voor velen!
  Heerlijk dat je alles weer opnieuw mag gaan indelen en stapelen, toch?
  Succes gewenst alvast!
  groetjes, AdrieJ.

 2. Mary

  ik heb de foto’s bekeken, maar een mooi huis hoor !!! ik heb drie verhuisbedrijven laten komen en de duurste en goedkoopste scheelden toch zo’n 500 euro, en de goedkoopste had nog de meeste service !!

 3. Hendrika

  Ha, zo te zien is mij sewingroom niet de enige die een rommel is.
  Heerlijk dat je in het nieuwe huis ook je hobby kamers kan behouden. Vinden wij ook zeer belangrijk voor een gelukkig huwelijk.

  Groetjes en veel succes,
  Hendrika