zondag alweer

Allemaal bedankt voor de felicitaties voor zowel ons nieuwe huis als voor onze 17e huwelijksdag.We zijn naar Osaka geweest om het te vieren, lekker Ryori de luxe gegeten aan de bakplaat. Het valt ons op dat ze de porties kleiner maken, vooral het portie vlees bij de laatste gang is veel minder, wat op zich helemaal niet zo erg is; nu houd je tenminste nnog een gaatje over voor het toetje.

Vanmiddag hebben we met Wien en Pierre een rondje door ons nieuwe huis gemaakt, Pierre had meer ogen voor de roestvrijstalen schroeven in het dek buiten ☺. We hebben nog lekker op het muurtje in de tuin zitten kletsen, het was echt lekker weer, niet te warm. Er was een lijk gevonden vlak in de buurt in de bossen achter onze wijk en er was een politieonderzoek gaande, het is niet de eerste keer in die bossen; aaah het landelijk leven, de serene rust die je er vindt…. al dan niet vrijwillig.

Jan heeft zijn 2e chemo er alweer opzitten, jammer dat hij er zo misselijk van was en had moeten overgeven, gelukkig helpen de medicijnen tegen het spugen en zat hij alweer aan de krentebollen met boter. Krentenbol met boter en kaas is ook zo lekker Cor, en dat zet qua caloriën nog meer aan ☺