1 top af

Photobucket     helemaal vlekkeloos ging het niet, ik had een rekenfoutje gemaakt betreffende de breedte van de lengtestroken, waar ik pas achter kwam toen ik de sawtooth banen tegen de -al tegen de lengtebaan aan gestikte- witte baan wilde stikken. 2 inch kwam ik te kort, verdikkeme. Jaja, en slordig zijn de hoeken met punten, maar je moet je maar focussen op het grotere plaatje, alle puntjes wijzen naar buiten. Ik heb even overwogen om de hoekblokjes wit te maken, en zo blijf je aan de gang he, dus doe ik dat lekker niet. Voor de achterkant kom ik royaal stof tekort, dus het wordt een patchwork van lappen, net als ook voor de tussenvulling.  Well, the top is finished but don’t ask me how, I made some calculation errors, as you can see in the pic. I had to add 2 inch to each side of the white fabric. And the cornerblocks look a bit messy, but when you look at it from a distant and just focus on the outward pointing points, it looks okay (for me) Short on backingfabric and on battingmaterial, but nothing some good old patchworking won’t fix.

0 gedachten over “1 top af