achter de rug

Achter de rug is de PET scan, het viel me wel mee hoewel het eerst een lange lig op een bed was om het goedje goed in te laten werken en daarna een lange lig in de scan (40 minuten). Maar goed, ik was om 10 uur klaar en daarna in 1 streep door naar het restaurantje van het ziekenhuis om een lekkere baquette (broodje smos) met een glas jus te verorberen. Perry kwam me vanaf zijn werk ophalen en zo had ik een kwartier om mijn buik te vullen. Man wat had ik een honger en dorst!

Na de lunch lekker wat geslapen, een beetje slaap ingehaald van wat ik afgelopen nacht had gemist. (bang me te verslapen hield me wakker) en daarna flink aan het hexagonnen om de ‘opvliegers’ een beetje te negeren.
Morgenochtend wil ik een begin maken aan de volgende quilt van de storybookfarm, nl. de kat en de zonnebloemen, even kijken of het gaat.

0 gedachten over “achter de rug

 1. Jacqueline uit E-L.

  Gelukkig, dat zit er op ! Nu nog Vrijdag de uitslag, we blijven duimen.
  Succes met je Storybook, liefs Jacqueline.

 2. Christíane

  Hoi Shirley,
  Ook ik duim hevig door hoor. Je hebt weer voor een prachtquilt gekozen. Veel succes daarmee. En de uitslag zal zeker goed zijn. En toch is het en opluchting als je het echt WEET.
  Groetjes
  Christiane

 3. inge

  wat een prachtige quilt ga je nu maken! heel mooi! het zal je hopelijk wat afleiden van vrijdag!
  ik blijf duimen!
  groetjes
  I.

 4. @nica

  Fijn dat dat er weer op zit, hopen op goed nieuws!! veel plezier met je kat met zonnebloemen, erg mooi hoor!

  groetjes @nica