1 April, ‘show us your toilet’

Yvonne had via Wilma van Berna gehoord dat 1 April een ‘Show us your toilet-day’ gaat worden, en dan niet met jezelf of een huisgenoot zittend op de pot, hoewel dat ook best wel interessante plaatjes zou kunnen opleveren, maar eerder je hobby (niet hubby) uitgestald op de wc tonend, en dan bedoel ik niet de bolussen (hebben jullie al eens het euroteken gepoept? Ik wel en moest me zo inhouden er niemand bij te roepen als getuige, alleen al daarom zou je een digi op de wc moeten hebben) of andere secretieproducten, maar handwerkjes, zoals quiltjes, of met een berenverzameling, boeken of tegeltjes. Jullie moeten het natuurlijk wel willen snappen he. Of zo u het een 1 April grap zijn? Ben ik er in gestonken natuurlijk, maar dat doe ik met liefde hoor, iemand moet het doen.

Photobucket Deze kip -zie hem met een schuin oog neerkijken, best view ever- in huis heeft al heel veel meegemaakt op onze wc’s, ook in ons vorige huis was hij een wc-kip, wat anders dan de wc eend, die zit in de pot, nog ondankbaarder werk want er wordt regelmatig op gescheten gepoept.

0 gedachten over “1 April, ‘show us your toilet’

  1. Berna

    Leuk dat je ook mee doe aan de show us your toiletday! Iemand moet toch iets geks verzinnen voor 1 april en met deze grap wordt je nu eens niet in de maling genomen. Nee nog nooit het euroteken gepoept. Misschien een idee om dit in de loop van het jaar te proberen, een foto te maken en dan volgend jaar op 1 april…… Daaaaaaag
    Berna

  2. marleen

    gelukkig kan de kip niet zeggen wat ze allemaal al gezien en gehoord heeft