diploma

Vanmiddag werden de Cambridge diploma’s uitgereikt op school bij Evelien, Photobucket zo’n veertig leerlingen van Havo en VWO hadden na afloop allemaal zo’n mooi document in hun handen toen de groepsfoto gemaakt werd.

Photobucket

en na afloop kregen we allemaal een drankje; ik besloot rechts aan te sluiten omdat daar een meneer stond die de dames zoenen gaf bij het geven van een drankje (en dat zei ik dus hardop toen Evelien me vroeg bij haar rij te komen staan) en ik moest lachen om haar verbijsterende blik. Bleek dat die meneer toevallig 2 dames achter elkaar zoende omdat hij ze heel goed kende, het bleef dus bij die 2. Thuisgekomen ging ik foto’s van de tuin maken -er loopt zoveel uit en lekker ruiken dat het doet- en toenPhotobucket betrapte ik Tim op heterdaad op wegbrengen van afval van zijn kamer. Photobucket Photobucket "Foto’s maken vind ik niet leuheuk, die komen zeker weer op je weblog." Heel goed, wat heb ik slimme kids.

0 gedachten over “diploma

 1. Inge Slaats

  Hartstikke slimme en leuke kids!
  Felicitaties voor Evelien en ik snap haar verbijsterde blik……Shirley, zo iets zeg je niet, genant!!!!! LOL

 2. Ines

  Gefeliciteerd met je dochter en schaam je niet hoor, gek doen moet kunnen ook als je zgn. volwassen bent.

  Groetjes
  Ines

 3. miranda sol

  Gefeliciteerd daar met die knappe koppen. Leuk hoor dat alles zo goed gaat. En vooral die foto van een opruimende zoon! Dat zijn bij mij zeer zeldzame opnames trouwens. Die slaapt liever in zijn puinhoopje en stofnesten dan dat hij gaat opruimen. Maar ach, ik geloof dat het bij mij vroeger niet veel anders was op die leeftijd. Groetjes vanuit Virginia en vermoed dat je post snel zal aankomen.