zweverig

Speels1 De zwevende blokkenquilt lag op de grond, doe ik wel vaker als ik hem even wil laten uitrusten en Zipje liep er keurig langs. Maar vlak voor hij voorbij het laatste stukje was voelde hij denk ik een veiligheidsspeldje (waarmee de hele rand om de 20 cm mee vast zat om de lagen bijeen te houden) en daar flipte hij van. Heel toevallig stond ik net met het foto-toestel erbij, want ik wilde een foto maken van hoe netjes hij er langs liep toen hij plots zich omdraaide en de quilt een tik gaf. Speels2

Hier zie je hem wegschieten, oren plat, staart in een beginnende boog. Nadat hij zijn gekke 5 minuten in de keuken met een propje had gehad keerde hij terug naar de quilt en schoof er heel mooi half onder.Speels3

en hier duikt hij er net weer van onder, ik heb hem toen maar naar buiten gelaten, het was heel hard aan het waaien en dan doen de katten allemaal een beetje gek.

Fijn voor Marijke en Henk om te weten: de quilt heeft geen schade opgelopen van de avonturen van Zipje. ūüôā

Hoek Hij is nu zover klaar dat ik de bies moet tegenzomen (zie de mooie haakse hoekjes), en ik ga nog iets leuks doen zodat-ie multi-functioneel wordt.

De bee vanavond was heel gezellig, volle bak (ik gok een man of 12) met veel dubbelzinnig geklets, zal volgende keer een tena-lady in doen, dan hoef ik me niet in te houden.

0 gedachten over “zweverig

 1. Yvonne

  10/10 voor de hoekjes en 10/10 voor Zipje! De quilt is ingeworsteld.
  Hoe lang zou ie overleven als je hem aan de katten overlaat?

  Byeeee
  Yvonne

 2. Henk

  Je maakt er wel weer een hoop werk van zeg… Heel mooi!! Kwaliteit is jouw handelsmerk, daar zijn we onderhand wel aan gewend. Ik snap alleen niet hoe je het voor elkaar krijgt, in combinatie met de kwantiteit. Je gaat maar door ;o)
  We zijn erg benieuwd naar het multifunctionele aspect. Wetend dat ie op ons bed komt te liggen slaat de fantasie hier nu even op hol….
  Mooi hoe Zipje zich ermee weet te vermaken. Onze kat komt van jongsaf nooit op de slaapkamers. Zo aangeleerd en zeer zelden zie je haar lonken naar de trap….
  Ik ben benieuwd wat de quilt in haar los maakt. Als ik de foto’s van Zipje zie hou ik m’n hart vast. Kunnen we het beestje nu nog beneden houden?
  Veel liefs,
  Henk

 3. Marlies

  Leuk verhaal van de poes die zich zo vermaakte met je quilt!!! Ik heb hier ook 3 snoesjes lopen die soms de gekte krijgen , Nel vooral doet dan heel raar , ze gooit haar achterwerk de lucht in en springt dan zo heel hoog tegen de muur op , ze stampen de trappen op en af , je lacht je een kriek , een van de leuke dingen van katten vind ik dat ze een volgende keer achter je staan zonder dat je ze gehoord had , zo had ik vanmorgen Muisie bijna tussen de deur , dat is ook nog een stille , die zegt niks!!!!
  Ehm vergeet ik nog te zeggen dat ik je quilt leuk vind worden met dat verloopgaren!
  Marlies

 4. Arja

  leuk, en lekker grote blokken! ik was, geinspireerd door jou en Inge, aan het priegelen geslagen met hetzelfde blok, maar dan veeeel kleiner. en de multifunctionele verrassing, zou dat een toasty toes systeem kunnen worden, of een quillow?