bah

Vanavond las ik een akelig bericht op de weblog van een vrouw die bij mij op de revalidatiecursus Herstel& Balans zat ( http://www.herstelenbalans.nl/ ), ze was niet doorgegaan in januari, omdat het tijdstip van trainen niet uitkwam vanwege haar werk. Vorige week mailde haar man dat het niet goed ging en dat ze maandag (gisteren) een ct-scan moest ondergaan en dezelfde middag werd ze opgenomen in het ziekenhuis vanwege wat er op de scan te zien was: uitzaaiingen in de longen, wervels en ribben en een longembolie (in 2004 werd er bij haar borstkanker ontdekt).  http://wendriks.web-log.nl/                                                                                                                                                             

Marjon is toevallig ook nog aangetrouwde familie van Perry (dus ook van mij), ze is getrouwd met de zoon van de dochter van Perry z’n tante. Ze wilde in november ook eerst leren quilten, maar na het inkijken van vele quilttijdschriften die ik haar had geleend zag ze er toch maar vanaf; teveel werk. Dit was ook de conclusie van de andere vrouw op H&B, jammer.

Ik wou dat ik het niet had gelezen zo vlak voor ik naar de bee wilde gaan, ik sta nu echt zo te dubben, wel of niet gaan. Beetje afleiding zal niet slecht zijn.