zweten

Gisteren waren de kinderen al om 12 uur uit, vanwege overlijden docent werd er geen les gegeven; toen ik om half 5 thuiskwam van een dag quiltlesgeven was de stemming nog erg bedrukt en Perry besloot dat lekker ongezonde snacks eten uit de frituur de boel wel zou opvrolijken. Het leek wel kerst maar dan zonder de bakplaat, met al die liflafjes op tafel en dipsausjes (uit pot/fles).

Toen het eten goed gezakt was ben ik met Suzanne de sauna ingegaan, nu mocht het (hij moest eerst goed drooggestookt zijn). Het was heerlijk in die hete sauna, ook al was het afkoelen met koud water even wat minder, de buren moeten het gegil hebben gehoord ☺ We hebben het bij 2 ronden gehouden, het was bijna 10 uur en bedtijd toen we klaar waren, Suzanne heeft geen 5 minuten wakker gelegen.

Vanmorgen dacht ik al minder positief over het eten van gisteravond; al die restjes paneer die aangekoekt in de pan en tegen het mandje aangebakken zitten, niet normaal! En dan te bedenken dat ik de oude fritespan speciaal voor dit soort snackwerk heb bewaard, daar denk je pas later aan, typisch.

0 gedachten over “zweten